2821
2789
من اصلا اهل کتاب خوندن نیستم سنی حوصله ندارم بخونم 😐 پسری ک دوس دارم یا اون دوسم داره.. عاشق کتاب خ ...

ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز 

معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از ادم هایی انتخاب کنه که یا خیلی شخصیت های پخته ای دارن و مکتب نرفته علامه شدن 

یا ادمی که خیلی کتاب خون باشه 

دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یا اینکه اینقدر هی جمع میکنم و سپرده گذاری میکنم تا خییییلی زیاد شه بعد اونوقت بیشتر حال میده😍😍😍

زیاد که شد برنامت چیه ؟؟ چی میخری ؟؟

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
یه ویلا کنار دریا آرزوی دست نیافتنی من

چرا دست نیافتنی ؟ حتما با تلاش دست یافتنی میشه اگه از صمیم قلب بخوای و تلاش کنی 😊

ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز  معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از اد ...

اوم خودم هم همین فکر و کردم ولی بهم خی پیام میده، یا بی منظوره ک نديدم به کس دیگه اینجوری پیام بده، ياام باید بهش بفهمونم من اهل کتاب نیستم حاجی 😂 

هرکار میکنید بکنید فقط سود بانکی نگیرید مگر بانکی که فقط سود نده از پول شما در کاری استفاده کنه و شما تو ضرر هم شریک باشید که غیر اینصورت پول نزول و رباست.

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
زیاد که شد برنامت چیه ؟؟ چی میخری ؟؟

دو سومشو یه خونه خوشگل خیییییلی بزرگ مثل تو فیلما توی باغ خوشکل میسازم مثل عمارت های فیلمای خارجی 

با خدمتکار و اسبو این چیزا بعد چنتا بچه رو به فرزندی میگیرم و به بهترین نحو ممکن بزرگشون میکنم😍😍😍بقیشم نگه میدارم😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز  معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از اد ...

من اینطوریم همیشه دوس دارم دوستام کتاب خون باشن ، گاهی من کتابامو بدم به اونا بخونن و راجع کتاب بحث کنیم گاهیم اونا ، کلا دوستای کتابخون و فهمیده نعمت بزرگین 😊

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792