2777
2789
اوم خودم هم همین فکر و کردم ولی بهم خی پیام میده، یا بی منظوره ک نديدم به کس دیگه اینجوری پیام بده، ...

شاید جزو دسته ی اولی و دیگه کتاب نخوندنت به چشمش نمیاد 

جنبه هایدیگتو تقویت کن هنرای جدید یاد بگیر 

رو خودت کار کن 

به علایقت خیلی احترام بزار و هیچوقت ضعف نشون نده 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخرش هرچی داریم بر باد ميره ... ما ميمونيم و اون دنیای دیگه .. 

اما نباید به این دنیا و داشته های زیبا و مفیدش بی اهمیت بود ، میشه هم دنیای قشنگی داشت هم آخرت قشنگی اینکه دنیارو پوچ بدونیم اصلا خوب نیس میگن دنیا مزرعه آخرته ، خب دنیام مهمه و باید از خوشی های درستش استفاده کرد 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
من اینطوریم همیشه دوس دارم دوستام کتاب خون باشن ، گاهی من کتابامو بدم به اونا بخونن و راجع کتاب بحث ...

صد البته 

ولی من کتاب قرض نمیدم چون هر دفعه دادم جونمو به لبم رسوندن واسه برگردوندنش و معمولا هم یه قسمتیش خراب شده 

منم خدایی از خیلی تفریحاتم میزنم که بتونم کتاب بخرم 

ولی از هم صحبتی با ادمای کتاب خون و معاشرت باهاشون به شدت لذت میبرم 

چه فایده دور از جون شما ها کرونا خوب میخواد بیاد بکشتمون برا من دیگه امیدی نیست     &nb ...

نه اینطور نگو ، نباید اینقدرام بزرگش کرد ، همیشه تو بدترین شرایط ها هم با امید میشه به بهترین روز ها رسید 😊

صد البته  ولی من کتاب قرض نمیدم چون هر دفعه دادم جونمو به لبم رسوندن واسه برگردوندنش و معمولا ...

خراب شدن که خوبه من یه کتابامو که خیلیم دوس داشتم دادم به یکی پرسیدم بعد میگه آره یادمه دادم به یکی ولی نمیدونم کی بود ، نمیدونی چقد ناراحت شدم ، اما خب بعضیام هستن که امانت دارن مثلا یه دوستام هس که هرچی کتاب میخرم به اونم میدم بخونه اونم سالم پس میاره 

شاید جزو دسته ی اولی و دیگه کتاب نخوندنت به چشمش نمیاد  جنبه هایدیگتو تقویت کن هنرای جدید یاد ...

آره من نقاشی می کشم و کلا کارم رو الان گذاشتم روی نقاشی ، سفارش هم جدیدا دارم میگیرم.. ما دوتا همکلاسی بوديم.. اونم موسیقی و کتاب رو دوس داره.. من نقاشی و بیشتر وقتی مطالعه میکنم مطالب علمی ميخوندم.. الان کمتر .. بیشتر تمرکز کردن روی نقاشی م.. ولی نمیدونم بخوايم بعدا مثلا باهم باشیم راجب کتاب و فلسفه این چیزا هييچي بلد نیستم..و اون برعکس باهم حرف میزدیم از مولانا مثلا یک بیت شعر میاورد.. نمیدونم بستگی ب خودش داره من خیلی کاریش ندارم.. مرسی ازت  کاوالير جون امیدوارم آدم موفق و خوشبختی باشی و به آرزوهات برسی🌷🙏🍃

خراب شدن که خوبه من یه کتابامو که خیلیم دوس داشتم دادم به یکی پرسیدم بعد میگه آره یادمه دادم به یکی ...

دقیقا منم یه دوست اینطوری دارم و از بس علاقه داره منم سر ذوق میاره 

ادما اگه خوش قول باشن و ارزش بزارن واسه امانتی که بهشون میدیم 

واقعا ما هم خوشحال مبشیم امکاناتمونو و هرچی داریم در اختیارشون بزاریم 

بلاخره شرایط همه مثل هم نیست 

اما نباید به این دنیا و داشته های زیبا و مفیدش بی اهمیت بود ، میشه هم دنیای قشنگی داشت هم آخرت قشنگی ...

آره عزیزم میدونم چی میگی.. منظورم این بود اروزهاي کوچیک مون برسیم باز آرزو ی دیگه میاد تمومی ندارن.. ولی در گل این تاپيک چیزای مثبت ميگن نباید اینجوری می گفتم..من خودمم دوس دارم برا ارزوهام تلاش کنم .. يروزي انشالله دوچرخه بخرم 😍 تو ام ب آرزوهای کوچیک و بزرگی برسی سمين جون🌷🌷

آره من نقاشی می کشم و کلا کارم رو الان گذاشتم روی نقاشی ، سفارش هم جدیدا دارم میگیرم.. ما دوتا همکلا ...

خیلی ممنون گلم 

امیدوارم خواست دلت با مصلحت خدا یکی باشه و بهترین اتفاقات واست رقم بخوره 💛💛💛🌻🌻🌻🌻

دقیقا منم یه دوست اینطوری دارم و از بس علاقه داره منم سر ذوق میاره  ادما اگه خوش قول باشن و ار ...

آره ،، وقتی بدونی یکی هم امانت داره هم علاقه داره وقتی کتاب میخری دوس داری به اونم بدی بخونه ، اینجوری لذتشم بیشتر میشه 

کتاااااب 😍😍 من از خورد و خوراک و پوشاکمم میزنم کتاب میخرم 

آفرین 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گاو

از کدوم نژاد

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave