2777
2789
من اصلا اهل کتاب خوندن نیستم سنی حوصله ندارم بخونم 😐 پسری ک دوس دارم یا اون دوسم داره.. عاشق کتاب خ ...

ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز 

معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از ادم هایی انتخاب کنه که یا خیلی شخصیت های پخته ای دارن و مکتب نرفته علامه شدن 

یا ادمی که خیلی کتاب خون باشه 

دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اینکه اینقدر هی جمع میکنم و سپرده گذاری میکنم تا خییییلی زیاد شه بعد اونوقت بیشتر حال میده😍😍😍

زیاد که شد برنامت چیه ؟؟ چی میخری ؟؟

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز  معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از اد ...

اوم خودم هم همین فکر و کردم ولی بهم خی پیام میده، یا بی منظوره ک نديدم به کس دیگه اینجوری پیام بده، ياام باید بهش بفهمونم من اهل کتاب نیستم حاجی 😂 

هرکار میکنید بکنید فقط سود بانکی نگیرید مگر بانکی که فقط سود نده از پول شما در کاری استفاده کنه و شما تو ضرر هم شریک باشید که غیر اینصورت پول نزول و رباست.

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
زیاد که شد برنامت چیه ؟؟ چی میخری ؟؟

دو سومشو یه خونه خوشگل خیییییلی بزرگ مثل تو فیلما توی باغ خوشکل میسازم مثل عمارت های فیلمای خارجی 

با خدمتکار و اسبو این چیزا بعد چنتا بچه رو به فرزندی میگیرم و به بهترین نحو ممکن بزرگشون میکنم😍😍😍بقیشم نگه میدارم😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ادمی که وارد بحث کتاب بشه و به اصطلاح بهش میگن کتاب باز  معمولا سعی میکنه دور و بری هاشو از اد ...

من اینطوریم همیشه دوس دارم دوستام کتاب خون باشن ، گاهی من کتابامو بدم به اونا بخونن و راجع کتاب بحث کنیم گاهیم اونا ، کلا دوستای کتابخون و فهمیده نعمت بزرگین 😊

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . .