2777
2789

من اکثرا تو کار کردن و جمع کردن پول هدف اولم سفر رفتنه سفر حسابی حداقل یکبار در سال همین عید می‌خواستیم بریم نشد بعد هم فعلا  دوست دارم بعد این قضایا ماشینم رو عوض کنم ولی به خاطر شرایط الان درآمدم یک چهارم شده وکلا فقط به زنده موندن فکر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پس اندازت چیکار میکنی

جمعش میکنم اینقد ک تا بتونم چیزایی ک میخوامو بخرم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من تامیام جمع کنم یه بلایی سرمون میاد خرج میشه ...یبار شوهره افتاد بیمارستان خرجش دادم.یبار ی مدل دیگ رفت الانم کرونای لعنتی اومده باز خرج شد

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......

من دیوونه لباسم 😍😍

کیف وکفشم عالیه🤗

اولویتای بعدی ساعت و عینک ولوازم تحریر فانتزی 😊

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

پول هام رو جمع میکنم و به شوهرم قرض الپسنده میدم🤦‍♀️

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
کتاااااب 😍😍 من از خورد و خوراک و پوشاکمم میزنم کتاب میخرم 

من اصلا اهل کتاب خوندن نیستم سنی حوصله ندارم بخونم 😐 پسری ک دوس دارم یا اون دوسم داره.. عاشق کتاب خوندنه.. ب نظرت چ حسی ب من پیدا میکنه من واقعا نمیدونم چرا حوصله کتاب ندارم ... چیکار کنم به نظرن 

یه پاساژ گردی حساااااابی 

یا گرفتن یه چیزی ک خیلی تو سرمه 

یا مسافرت 

یا یاد گرفتن یه حرفه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

یا اینکه اینقدر هی جمع میکنم و سپرده گذاری میکنم تا خییییلی زیاد شه بعد اونوقت بیشتر حال میده😍😍😍

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها من پونزده ساله کار میکنم درآمدم هم خداروشکربد نیست ولی تا حالا تنها طلایی که برای خودم خریدم تو این پونزده سال یه انگشتر ده گرمی بوده از شوهرم هم خیلی طلا نخواستم کلا اولویت اولم واسه پول خرج کردن سفر اصلا به طلا فکر نمیکنم