2777
2789
عنوان

امروز خیلیی

82 بازدید | 6 پست

امروز خیلیی بد با همسرم صحبت کردم نمدونم چرا خیلی عصبی شدم گفتم همش تو خودتی اه و ناله میکنی بیا بیرون از فکر و... اونم گف وضعمونو نمیبنی شرایطمون اصلا خوب نیس میخای خوب باشم تو فکر نباشم تو منجلاب گیر کردم منم گفتم تو حتی باید ب من امید بدی ن اینجوری بری تو خودت مث بچها میکنی ی دنده ای اعصابمو خراب کردی خلاصه بد ناراحت شدیم از هم البت اون چیزی ب من نگف

نمدونم چیکا کنم خسته ام واقعا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خودتو مشغول کاری کن درامد داشته باش

از دل همسرم چجوری در بیارم🥲کار پیدا نمیشه متاسفانه هرکاریم هست سرمایه خیلی زیادی میخاد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حقیقتا چه در زندگی فردی چه زندگی مشترک! بایدی برای همیشه خوب و شاد و امیدوار بودن وجود نداره! آدما حق دارن خسته، نا امید ، ناراحت و.... بشن ! 🦦🍂 ازش نخوا نقش بازی کنه بزار احساسات واقعیش رو نمایان کنه حس خوبیه که بتونی کنار یارت ورژن حقیقیت باشی🦦

حقیقتا چه در زندگی فردی چه زندگی مشترک! بایدی برای همیشه خوب و شاد و امیدوار بودن وجود نداره! آدما ح ...

اره ولی همسرم خیلیییی ب خودش سخت میگیره میگ دلم میحاد خودمو نابود کنم با فک کردن

من میمونم چی بگم واقعا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اره ولی همسرم خیلیییی ب خودش سخت میگیره میگ دلم میحاد خودمو نابود کنم با فک کردن من میمونم چی بگم وا ...

مستقیم بهش نگو تو نباید ناراحت باشی تو باید آروم باشی و...

اگه بخوای مستقیم و دستوری بگی قطعا حس میکنه درکش نمیکنی!

بجاش سعی کن با چیزهایی مثل دور دور رفتن! بازی ! تماشای فیلم ! حرف زدن های شبانه و گفتن اینکه چقدر در کنارش خوشحالی و بهت آرامش میده و... زمینه آروم شدن ذهنش رو فراهم کنی❤️🌱