2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191080 بازدید | 547 پست

لطفا اگر کسی تزریق چربی به سینه انجام داده از تجربه هاش بگه

من ۱۹ سال دارم و فعلا بچه دار نشدم

میخوام بدونم چقدر دوام داره؟ و بعد چندسال که بچه دار شدم میتونم راحت شیر بدم؟ 

و دکتر خوب معرفی کنید و از تجربه هاتون یا تجربه دیگران بگید 🤗🙂

من سه ماهه از تزريق چربيم گزشته و اينكه ميگن تا ٦ ماه ٧٠ درصدش ميره دروغه فقط ديگه به چهرتون عادت مي ...

لطفا درخواست دوستی مو قبول کنید شما تخلیه انجام دادید می خوام در مورد روند درمان تون ازتون سوال کنم لطفا چند بار بهتون پیام دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها وضعیتتون چطوریه؟ چربی ها آب شدن؟ نکنه اصلا از قیافم راضی نیستم با اینکه تخلیش کردم حال روحیم ...

سلام.منم مشکل شما رو دارم چربی زدم خیلی زشت شدم.هایفو و اندولیفت کردم ولی بازم به چهره قبل نرسیدم.شما تخلیه چربی پیش کی انجام دادید و الان نسبت به موقعی که چربی تو صورتتون بود یعنی بدتر شده؟

سلام خانوما توی این تاپیک پستهای خوبی داره درباره کسایی که از تزریق چربی پشیمون هستند. منم سه شنبه ...

منم قبل تزریق خیلی بی بی فیس بودم همه میگفتن چقدر صورت زیبایی داری منم دقیقا چون سنم داشت میرفت بالا گفتم باید انجام بدم.همه میگفتن چربی صورت رو جوون میکنه.الان شدید پشیمونم.راهی پیدا کردید شما واسه بازگشت به چهره قبلی؟

اگه كسي ميخواد چربيرو تخليه كنه دكتر سيامند توكل تو كلينيك صدف تخليه ميكنه اگه يه قسمتايي از صورتتون ...

شما پیش این دکتر چربی صورتتون رو تخلیه کردید؟صورت ناهموار نمیشه؟هزینه اش چقدره؟

متخصص پوست ها دستگاهشو دارن البته خیلی محدودن سعی کن اگر هزینه میکنی اندولیفت نکنی چون ممکنه دوجلسه ...

مرسی که اطلاعات خوبی میدی.ببین من فقط واسه زاویه فکم که یه عالمه چربی چپونده بود توش لیزر اندولیفت رو رفتم انجام دادم و زاویه فکم تا حدودی رفت ولی همون زاویه فک که واسم اندولیفت کرد پارسال 12 بود که من تخفیف خواستم 10 باهام حساب کرد وقتی دکتر میزد میگفت چسبندگی پیدا کرده تا یه ماه هم صورتم درد میکرد و ورم داشت ولی به نظر خودم خوب بود واسم اندولیفت.امسال قیمت کردم گفت 18 تومن.من واقعا دیگه انقدر پول ندارم بدم اندولیفت چون الان قسمت گونه هام و شقیقه ام نیازه که چربیش آب بشه.حالا این آفرودیت به نظرت بهتر از این اندولیفته ؟چون تا حالا نشنیدم.بعد هزینه اش چطوره؟خودتون انجام دادین؟

والا منم يه سمتم تزريقش بيشتره  اون سمتم كمتر فروكش كرده من حس ميكنم تا الان ورم ها كاملا خواب ...

دقیقا منم صورتم چهارگوش شده بود. چون زاویه فک زده بود در حالی که من نمیخواستم ولی صورتم با اندولیفت از چهارگوشی دراومد.خدا از فرید صفر نگذره من بهش گفتم 30 سی سی بزن اصلا نمیخوام تابلو باشه برداشت 68 تا زد.شقیقه چونه گونه زیر گونه زاویه فک.فقط خدا رو شکر نذاشتم زیر چشم و خط خنده رو بزنه مرتیکه ی خر. الان که فکرش رو میکنم همون اندولیفت رو باید انگار برم واسه شقیقه و گونه

عزيزممن ٤روزه تزريق چربي انجام دادم خيلي صورتم چاق شده😭😭😭😭چيكار كنم من  ٢٠آبان هم عروسي دا ...

سلام شما تزریق جربی رو انجام دادین؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگه انحام دادین و راضی بودین

مرسی که اطلاعات خوبی میدی.ببین من فقط واسه زاویه فکم که یه عالمه چربی چپونده بود توش لیزر اندولیفت ر ...

شقيقه رو من  از همون روزاي اول تزريق كه پشيمون بودم اشتباه نكنم از روز چهارم هم يه رژيم سختي گرفتم كه تو يك ماه پنج الي شش كيلو كاهش وزن پيدا كردم

همم به بطري رو توش اب جوش ميريختم ميپيچيدم لايه يه پارچع ميذاشتم قسمتاي تزريق شده

شقيقه همون ماه اول ذوب شد

اما فك و گونه كم شدن ولي از بين نرفتن الانم نزديك دو سال ميگذره ترميم هم اصلا نرفتم ولي فك و گونه از بين نرفتن و نميرن 

با افزايش وزن قسمتاي تزريق شده چاق تر ميشن

و اينكه غبغب دراوردم قبلا نداشتم

انگار يه مقدار از چربي ها ريزش ميكنن به غبغب

من سال ۹۵ تزریق چربی به صورت انجام دادم خیلی عالی شد هنوزم همونجور خوب مونده برام حتی مشکلی برام پیش اومد ۲۸ کیلو وزن کم کردم اما خداروشکر صورتم لاغر نشد

من سه ماه بعد از تزریق اولم تزریق مجدد انجام دادم

الانم دو هفتس تزریق به مچ و ساق پا انجام دادم و همزمان دکتر پی ارپی هم برام تزریق کرد گفت چربیهای بیشتری پیوند میخوره

خانومایی که قصد تزریق چربی دارید چند‌تا نکته بهتون بگم اگر حساس هستید انجام ندین چون این کار نیاز به صبرو حوصله داره، روزای اول ورم شدید و کبودی، دو هفته ورما خیلی زیاد بعد کم کم صورت رو ب عادی شدن میره و سه ماه کامل دیگه صورتتون همونی میشه ک میمونه براتون و در صورت تزریق مجدد صورت چربیهاش بیشتر ماندگار میشه و تغییرات محسوستر میشه

و نکته دوم چربیهایی که پیوند بخورن داعمی میشن

نکته سوم، اگر لاغر بشید دیگه صورتتون مث زمان قبل تزریق زیاد لاغر نمیشه و نکته دیگه اینکه اگه دوست دارید چربیهاتون از بین بره با هایفو چربیها خیلیش از بین میره

ودر اخر اینکه تزریق چربی برای صورتهای خیلی لاغر خیلی خوب جواب میده

در کل من خیلی راضیم و کلا صورتم شاداب و پر شده

امیدوارم هر کی انجام داده خوشش بیاد و حالشو خوب کنه این کار

اها اینم یادم افتاد تا تقریبا یکسال گلوله گلوله شدن طبیعیه و اون گلوله ها فقط خودتون با لمس حسش میکنید و در ظاهرتون کسی اونو تشخیص نمیده و تقریبا بعد از یکسال کاملا محو میشن و دیگه گلوله گلوله نمیشه 

سلام.منم مشکل شما رو دارم چربی زدم خیلی زشت شدم.هایفو و اندولیفت کردم ولی بازم به چهره قبل نرسیدم.شم ...

سلام عزیزم ببخشید میشه جوابموبدی.راستش من۵ روزه تزریق چربی به صورت انجام دادم سه روز اول ورم داشت ولی الان خیلی کم مونده ازچربی یعنی فکرنکنم برای دوروزه دیگه چیزی ازش بمون ولی میگن چربی خودشو بعداز یه ماه نشون میده حالاکه شماتجربشوداشتی خواستم ببینم برای شماچجوربوده؟ممنون میشم جواب بدین بخدا دارم دق میکنم انگارپولمو ریختم توجوب

کاربری خانومم👩🏻
خانومایی که قصد تزریق چربی دارید چند‌تا نکته بهتون بگم اگر حساس هستید انجام ندین چون این کار نیاز به ...

عزیرم من ۵روزه انجام دادم ولی همه میگفتن تایه هفته ورم میکنه ولی من روز اول ورم داشت وروزبه روز کمترمیشه تا الان که روزپنجمه احساس میکنم خیلی کم مونده بنظرم تادوروز دیگه چیزی ازش نمیمونه😪.میگن چربی بعده یه ماه خودشو نشون میده. شماکه تجربشو داشتین بنظرتون این حرف درسته.خواهشا اگه میتونین جواب بدین

کاربری خانومم👩🏻