2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191114 بازدید | 547 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ۴ سال پیش دکتر صفر واسم تزریق چربی به صورت کرد و از همون اول خوشم نیومد الان دنبال یه دکترم ...

بوكال فت نكن 

اينك يه كاري مثل تزريق چربيه 

يكاري كه جراح هاي زيبايي و كلينيك ها بخاطر پول بلا سر ملت نا آگاه ميارن

سلام من ۴ سال پیش دکتر صفر واسم تزریق چربی به صورت کرد و از همون اول خوشم نیومد الان دنبال یه دکترم ...

تو اين چهار سال ايا چربي هاتونو ترميم هم رفتين؟ يا فقط با يدونه تزريق چهار سال براتون ماندگار شده؟

سلام عزیزم انجام دادی دوباره تزریق چربی رو راضی بودی؟

نه برای بار دوم دگ نرفتم. در کل بنظرم ارزش اون همه دنگ و فنگشو نداره آخرشم همش آب میشه. چشمم آب نمیخورد برام بمونه برا همین عطائشو به لقائش بخشیدم😁🤦‍♀️

سلام 

من 5 روزه تزریق چربی کردم از چند نفر اطرافیان که انجام دادن هم قبلش تحقیق کردم خیلی راضی بودن بعد از سه چهارسال حتی

ولی من خیلی خیلی زشت شدم جلوی اینه میرم گریم میگیره 

با ماسک میرم سرکار همکارام گیر دادن ماسکتو بردار ببینیم چیکار کردی. وقتی اینو میگن دلم میخواد خودمو بکشم 😭😭دوستاییم که انجام دادن دلداریم میدن میگن بعد از دوهفته خوب میشه

ولی خیلی حالم بده. خدا کنه درست بشه

من تو مطب دکتر ک رفتم دو نفرو دیدم یکی بعد از سه ماه و یکی بعد از چهارماه 

اونا خیلی خوشگل شده بودن منم گول خوردم

تازه اومده بودن میگفتن بیشترش رفته میخوایم ترمیم کنیم 

با منشی بحث داشتن. منشی گفت دکتر قبل از شش ماه ترمیم نمیکنه و اونا اصرار میکردن 

وای کاش مال منم بره غلط میکنم برم ترمیم دیگه برسه بخوام التماس و اصرار هم بکنم

عزیزم مشکلی نیست منم ۵ هفتست تزریق کردم دو هفته اول افتضاح بودم اما کم کم بهتر شده تلان فقط زیر چشما ...

سلام‌گلم شما از تزریق چربیتون راضی هستید؟پوست صورتتون بعد از تزریق شل نشد؟