2777
2789
متراژ یکی هست تفاوت دارند یکم نقشه شون ، خودشم دقت کنی بعضی خونه ها چیدمان بهتری دارند

درسته

جهت آفتابگیر بودن و نبودن دقت کن خونه های شرقی غربی زمستونا سرد تابستونا گرمه، شمالی جنوبی برعکسه ببین این شرایطشون هم کاملا مشابه؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم متفاوت هستند واحدها هر کدوم یه مزایا و معایبی دارندمثلا واحد سمت راست پاگرد داره ولی پیش آس ...

اون انتخاب کن که چیدمانش راحت تره.

نزدیک آسانسور و پاگرد سر و صدا بیشتر هست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

درسته جهت آفتابگیر بودن و نبودن دقت کن خونه های شرقی غربی زمستونا سرد تابستونا گرمه، شمالی جنوبی برع ...

هر دو جنوبی هستند

فقط خودت فکر کن ببین در پذیرایی و باز میکنی یه چیدمانی که سمت راست باشه بهتره یا چپ؟

و خوش نقشه تر باشه

آفرین بهترین حرف

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

[QUOTE=405461466]هر دو جنوبی هستند فقط خودت فکر کن ببین در پذیرایی و باز میکنی یه چیدمانی که سمت راست باشه بهتره یا ...[/QUOTE

زیاد فرق نداره میخوای با طراح داخلی صحبت کن بهتر راهنماییت میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مباركت باشه

اول ببين كدوم نور بهتري داره

كدوم پنجره هاي ديد بهتري داره و ويوش دلباز تر هست

چيدمانش بهتره

مهم اينا مي خواي داخل خونه زندگي كني پاگرد زياد مهم نيست

مثلا من خيلي دوست داشتم سرويس بهداشتي دم در ورودي باشه اتاق ها از پذيرايي زياد ديد نداشته باشه

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد