2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191063 بازدید | 547 پست
شما پیش این دکتر چربی صورتتون رو تخلیه کردید؟صورت ناهموار نمیشه؟هزینه اش چقدره؟

عزیز شما چربی صورتتون رو تخلیه کردید؟؟ منم مشکلم مثه مشکل شماس ممنون میشم جواب بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای انجام تزریق چربی باید حتماً به متخصص مراجعه کرد، زیرا تجربه و تخصص دکتر اهمیت زیادی دارد. دوستم از نتایج کار  پیش دکتر  ایمان روغنی راضی بوده و اثرات مثبتی را تجربه کرده 

اگه كسي ميخواد چربيرو تخليه كنه دكتر سيامند توكل تو كلينيك صدف تخليه ميكنه اگه يه قسمتايي از صورتتون ...

دوست گرامی شما تخلیه انجام دادین؟ممنمون میشم راهنمایی کنید

عزيزم چند وقته كه زدى ؟ و اينكه پوست زير چشمت تيره تر نشد يا شل نشد بعد انزريقت ؟ و اينكه چشمات تا ب ...

عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنید،انزیم زدین خوب شدین؟چند مرتبه زدین؟

تزریق چربی ت ایران هر کس انجام بده بیچاره ات می کنهچون پزشک های ما دوتا هلو می چپونن ت صورتت و بعد مدل صورتت کامل تغییر می کنه و اب هم نمی شه. سنگین و پوستت می افته. درمانش هم یعنی بدبختی و میلیون ها تومن پول

من امسال بعد ۵ سال و کلی درمان پیش دکتر حنیف نیا تخلیه کردم. برام ساکشن کردن. با این که کارشون خوبه اما صورتم قرینه نیست کامل و ی طرف باید ژل بزنم. یعنی زیبایی خودم نابود کردم و پولم و وقت و روانم

دکتر سوسن احمدی رو میشناسید؟ خدای من به نظر من حرف اول و آخر و توی تزریق چربی میزنند، من خیلییییی راضی ام از کارشون من و خواهرم پیششون رفتیم خواهرم چون خیلی لاغر شده بود صورتش کاملا ریخته بودش، با تزریق چربی عالی شدیم منم زاویه دار کردم صورتمو ، اگه فیلر میزدیم ده برابر باید هزینه میدادیم خیلی طبیعی کار میکنه بهش میگفتن پنجه طلا واقعا هم هست اسمشو بزنید تو گوگل میتونبد کارهاشو ببینید.