2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191075 بازدید | 547 پست
خانومایی که قصد تزریق چربی دارید چند‌تا نکته بهتون بگم اگر حساس هستید انجام ندین چون این کار نیاز به ...

سلام خانمی خوبین لطفامیشهبفرماییدکجاتزریق چربی انجام دادین لطفاآدرس وشماره بفرستین ممنون از راهنمایی تون

خانومایی که قصد تزریق چربی دارید چند‌تا نکته بهتون بگم اگر حساس هستید انجام ندین چون این کار نیاز به ...

لطفابفرمایین بعدازتزریق چه کارهایی روبایدانجام بدیم چه انجام ندیم ممنون شرمنده زیادمیپرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شقيقه رو من  از همون روزاي اول تزريق كه پشيمون بودم اشتباه نكنم از روز چهارم هم يه رژيم سختي گر ...

سلام من تازه انجام دادم و از قسمت شقیقه هام خیلی پر و زشت شده و چشمام خیلی کبود شده و کلا حالتش عوض شده . شما بعد دوسال گونه هات حالت افتاده پیدا کردن ؟ چیکار کنم منو راهنمایی کن لطفا

سلام من تازه انجام دادم و از قسمت شقیقه هام خیلی پر و زشت شده و چشمام خیلی کبود شده و کلا حالتش عوض ...

گونه هامو راضی ام شقیقه هام کلا آب شدن خط خنده کامل از بین رفته

زیر چشم و چونه نزده بودم

فکم اویزون شده بدم میاد

غبغب هم دراوردم

کلا از چربی ها ریختن تو غبغبم 

سلام من تازه انجام دادم و از قسمت شقیقه هام خیلی پر و زشت شده و چشمام خیلی کبود شده و کلا حالتش عوض ...

بخوایی کمتر بشه 

چون تازه زدی یه رژیم سر سخت بگیر تا تثبیت نشدن از بین برن

تو یه بطری من اب جوش میریختم میپیچیدم لای یه پارچه میذارم رو قسمتای تزریق شده 

چه روزایی گذروندم صورتم قرمز قرمز میشد 

این گرما و رژیم تاثیر داشتن 

اما کامل از بین نرفت  اینا الان یه مقدار هنوز هست چون وزنمم  افزایش پیدا کرده چربی ها هم  بزرگتر میشن

وقتی رژیم میگیرم کامل لاغر میشم چهرم به حالت قبل از تزریق برمیگرده

درود .من ابان ماه دو سال میشه انجام دادم. یک ماه اول که شبیه میمونی رفته رفته که پف خوابید. نتیجه اصلی بعد یک سال مشخص میشه متل من دفعه اول نموند چربی. تو ترمیم از پرستارشون پرسیدم گفت ویتامین مینرال بخور . اب زیاد بخور . یکم کم‌تحرک باش تا پیوند بگیره. زیر یه چشمم گلوله سد که با کمپرس اب گرم ابش کردم. در کل پیش بهترین پزشکا هم برین همیشه عیب و ایراد هیت. یا از قبافتون ناراضی هستید یا کمی عدپ تقارن داره. یا گلوله شدن که بنظرم از همه بدتره. ولی خب من راضی ام الان بعد یک و نبم سال . چون صورتم شادابی داره.  بهتون بگم مثل فیلر و ژل نیست که درجا چیزی که میخواین بشه و باید صبر کنید. آب خیلی مهمه نباید قبل عمل و بعدش بدن و صورت دهیدراته باشه

سلام خانما 

من‌۲۵ سالمه و بخاطر اینکه وزن کم کردم صورتم خیلی لاغر شده میخوام چربی تزریق کنم ولی الان کامنتای این تاپیکو دیدم ترسیدم 

به نظرتون چیکار کنم؟

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

من تزریق چربی انجام دادم و خیلی راضی بودم.  دکتر آقایی با دلسوزی تمام به نیازها و خواسته‌های من گوش دادن و نتیجه‌ای دقیقاً مطابق با توقعاتم به دست آمد. از ایشان بسیار سپاسگزارم.