2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191092 بازدید | 547 پست
سلام شما مشکلت حل شد عزیزم، چون منم انجام دادم و راضی نیستم😔

الان خیلی بهتر شده صورتم تمام تلاشمو کردم که جذب بشن صورتمو ماساژ دادم و حوله اب گرم میزاشتم رو چربیها و کاهش وزنم داشتم خداروشکر خیلی بهتر شده الان ولی با این همه بازم مونده ولی من تا همشون جذب نشن بیخیال نمیشم 😂 البته یه دکتر زیبایی دیگه ای هم رفتم که راه حل بدن گفتن هایفوتراپی کن ولی هزینش خ بالا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تزریق چربی عوارض زیاد داره

گول تبلیغات رو نخورید، با عوارض تزریق چربی آشنا بشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7034813/عوارض-تزریق-چربی-به-صورت?page=1

هیچ فرقی هم نداره از پزشکای سرشناسشون بگیر تا بی اسم و رسماش.

جالب اینجاست که از آب گل آلود ماهی میگیرن، وقتی راجع به عوارضش صحبت میشه، میگن تکنیک پزشک مهمه. اگر پیش یه متخصص مثل من انجام بشه مشکلی پیش نمیاد. اینکار هیچ تخصص خاصی نمیخواد. چربی رو از بدنتون میگیرن، خالص سازی میکنن و در ناحیه مورد نظر تزریق میشه. بمب اتم که نمیشکافن. متاسفانه هر پزشکی از هر دانشگاه پیزوری مدرک گرفته بخصوص از دانشگاه های سطح پایین، میرن به دوره یکی دو ماهه زیبایی میبینن (نه دوره رسمی تخصص پزشکی) میاد شروع میکنه به تزریق ژل و چربی و …. 

پس مشکلات تزریق چربی از تخصص و تکنیک پزشک نیست، ذات و خاصیت تزریق چربی هست که ایجاد گلوله میکنه، بافتش سنگینه،…..هیچ فرقی نمیکنی چه پزشکی انجام بده. نفس کار مشکل داره. گول نخورید که ما با دستگاه بخصوصی چربی رو ساکشن میکنیم یا ما برخلاف سایر پزشکا نانوفت میزنیم ، ال میکنیم، بل می کنیم.

چهار تا اسم و لقب هم برای خودشون میذارن

پنجه طلا

دست خدا

به سبک دکتر فلانی

دستان معجزه گر 

گول نخورید دوستان

درصد کمی از ظاهر بعد از تزریق چربی راضی هستن و اکثرا حاضرن کلی هزینه کنن و به شکل اولیه خودشون برگردن. بعد از یکسال هم درگیر رفع عوارضی مثل عدم تقارن و افتادگی چربی و پوست و گلوله شدن چربی و …. میشن. چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی؟

سلام عزیزم من ۵ سال پیش انجام دادم ، خودم راضی بودم و یکمش تا امسال هم مونده بود، دقیقا الان چندروزه ...

عزیزم تزریق چربی رو کدوم دکتر یا کلینیک،انجام دادین؟به روش دستی بود یا با دستگاه؟

یا حضرت عباس این چه سمی بود 

یعنی تزریق چربی انقد بده 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

به هيچ وجه بصورتتون چربي تزريق نكنين چون تا آخر عمرتون درگير عوارضش ميشيد وًهيچ راهي براي از بين بردنش نيست شايد كمتر بشه اما فرم و حالت طبيعي صورتتون رو از بين ميبره و ديگه عين قبل زيبانبستيد وًهمش به خودكشي فكر ميكنيد 

بله من این تجربه تلخ رو دارم و پیر شدم بس غصه خوردم 

من سه ماهه از تزريق چربيم گزشته و اينكه ميگن تا ٦ ماه ٧٠ درصدش ميره دروغه فقط ديگه به چهرتون عادت ميكنيد ولي ديگه هيچوقت اون آدم سابق نميشيد 

من سه ماهه از تزريق چربيم گزشته و اينكه ميگن تا ٦ ماه ٧٠ درصدش ميره دروغه فقط ديگه به چهرتون عادت مي ...

منم موافقم. کلا ظرافت چهره ام از بین رفت و صورت قبلی خودم برام آرزو شده

ترو جون عزيزانتون  براي تزريق چربي تبليغ نكنيد تزريق چربي يه كار زيبايي نيست فقط به درد ادم هايي ميخوره كه صورتشون دچار آسيب جدي شده ،بخاطر پول زندگي مردم رو نابود نكنيد كه مطمئنم بعدا تاوانش رو خيلي سنگين پس ميدين 

و خواهشا كسانيكه اين مطلب رو ميخونن حتي بمقدار كم بصورتتون چربي تزريق نكنين چون قابليت تخليه نداره 

ما قرباني شديم چون هيچ اطلاعي از معايبش نداشتيم زندگي من نابود شد ح

اگه كسي ميخواد چربيرو تخليه كنه دكتر سيامند توكل تو كلينيك صدف تخليه ميكنه اگه يه قسمتايي از صورتتون ...

با ساکشن؟ ساکشن هم عوارض داره، ممکنه چربی طبیعی صورت هم باهاش از بین بره و نامتقارن تخلیه بشه