2777
2789
این چه قضاوتیه؟! من گفتم خدا رو قبول ندارم شما با خدایی؟ فدات شم آروم باش بخون چی نوشتم !! یه کم ت ...

بله دقیقا استخاره برای مشورت بین دوراهی هست نه اینکه  بگیم یه پیزی میشه یا نمیشه

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی انگار ضعیف تر شده نمیدونم احساس میکنم مثل اول ها ک میگفتن شدید نیست. درسته بیشتر شده مبتلاها ول ...

ما عادت کردیم و خلص شدیم نسبت به یکماهونیم پیش

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
ولی تهران متاسفانه وضعیت بیمارستانها خیلی بده و مملو از جمعیته... البته قابل ذکر است که جمعیت تهران ...

درسته ولی انگار اراک خیلی رعایت کردن مسافرت نرفتن اوایلش زیاد بود با اینکه بعد از قم اراک دومین شهر بود ک مورد ثبت کرد. ولی الان روزی بیست نفر سی نفر ک به نسبت اوایل بهتر شده.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بله دقیقا استخاره برای مشورت بین دوراهی هست نه اینکه  بگیم یه پیزی میشه یا نمیشه

آفرین .

تعریفش دقیقا در متون دینی مشخصه .

نمی دونم این چه جبهه گیری عجیبی هست ایشون دارن .

ماشاءالله حرف هم قبول نمیکنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
منکه قبل کرونا بازار شهر بازی نمیرفتم😂بیشترین جایی ک میرفتیم شبا با ماشین با شوهرم میرفتیم یه دور م ...

من الان از اول اسفند تو خونه ام الان چند کیلو چاق شدم و روحیمم داغون شده ولی قراره از هفته دیگه با ماسک و دستکش برم پیاده روی...با باز شده اداره جات و دانشگاه ها و مدارس قرنطینه کردن اصلا معنایی نداره فقط باید نکات بهداشتی رو رعایت کنیم 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
من نگفتم من باخدام شما بی خدا. نگفتم شماخدا رو قبول نداری. گفتم نزدیکی من باخدا باشما فرق میکنه. پس ...

چقدر بد جواب میدی شما که ادعای رابطه ی متفاوت داری چرا روت تاثیر نزاشته کمی فروتن باش

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
کار درست رو توکردی به نظرم، اینکه رعایت نکنن هنر نیست که مطمعن باش خدایی نکرده خودشون یا عزیزشون مبت ...

دیروز باچشمایه خودم دیدم مرد پول تو دستش بود داشت میشمرد یهو دست زد ب زبونش دستشو خیس کرد با پولارو شمرد خشکم زد

دیروز باچشمایه خودم دیدم مرد پول تو دستش بود داشت میشمرد یهو دست زد ب زبونش دستشو خیس کرد با پولارو ...

😂😂😂😲😲😲😲😲

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️