2777
2789
نه بابا یعنی خرید نری خونه مادرت نری بیرون نری حتی با ماشینم دور نزنی من اینجا تو اطرافیان همه ...

اره والا خیلیام رعایت نمیکنن وای مردیم دیگه از استرس😥😥😔

الهی گاهی نگاهی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی با قرنطینه هم کاملا از بین نخواهد رفت فقط باید واکسنش پیدابشه قرنطینه فقط متوقفش میکنه نابودش نمیکنه وزارت بهداشت هم گفته که تا یه سال این ویروس باماست پس باید تا حد امکان تا یک سال اگه بیمارستان یا مراکز خرید و یا یه جای عمومی میریم حتما ماسک و دستکش داشته باشیم 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
من استخاره گرفتم گفتم تا اخر تیرماه کشور از کرونا پاک‌نمیشه. همه مسخره کردنو خندیدن بهم.

انشاالله ک همینطوره عزیزم...خدا بزرگه 😊

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خسته نباشی الان 50 روزه تو خونه ایم اگه قرنطینه نیس پس چیه؟ مردا یک ماهه بیکارن

ببین اجباری همه از دم داخل خونه باشن هر چی. مواد ضروری دارن بخرن تا سه هفته هیچکسم با سه هفته کار نکردن هیچیش نمیشه

ببخشیدا ولی هرکی رعایت بکنه بیشتر بخاطر خودشه.

اره ترس از جونش😏

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره بخدا،ما رعایت میکنیم خانواده مامانم بهمون میگن ترسو

دایی من صبح رفته خونه مامانم بهشون گفته دخترات ترسوان 

دوستامم منو مسخره میکنن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
شما رعایت کردی خیلیا رعایت نمیکنن،قرنطینه واقعی یعنی مثل چین که اجازه ی خروج از خونه رو به هیچکس نمی ...

باشه دولت ماهم بسته میاره دم در برا مردمانش فقط می‌کشند از گرسنگی چی فکرکردین...من پنجاه روزه تو خونه هستم با بچه هام واقعا دیگه طاقت ندارم یک ماهه دیگه تو خونه بشینم

من استخاره گرفتم گفتم تا اخر تیرماه کشور از کرونا پاک‌نمیشه. همه مسخره کردنو خندیدن بهم.

عزیزم استخاره کلا چیز دیگه است!!!!

فالگیری و پیش گویی نیست که فدات شم اخه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ولی انگار ضعیف تر شده

نمیدونم احساس میکنم مثل اول ها ک میگفتن شدید نیست. درسته بیشتر شده مبتلاها ولی انگار ویروس ضعیف شده جون نداره بکشه

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ببین اجباری همه از دم داخل خونه باشن هر چی. مواد ضروری دارن بخرن تا سه هفته هیچکسم با سه هفته کار نک ...

شوهرمن یک ماهه بیکاره و چیزی دیگه ای پس انداز نداریم.. دوتا بچه هم دارم و نمیتونم نون خشک بهشون بدم