2777
2789
چرا بابا سرعت شیوع بیماری که کمتر شد به زندگی عادی برمیگردیم ولی بازم باید رعایت کنیم مثلا پمپ بنزین ...

یعنی میشه برگردیم به زندگی عادی😢😢😢

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطراف اهواز 

اونجا هم مبتلاها زیاد بودن؟؟؟ یا از اول کم بود؟؟ اراک هم خداروشکر خیلی کم شده

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
خب درسته ولی یعنی تا یک سال خونه کسی نریم؟؟ خونه پدر مادر خواهر برادر

ببین نمیشه که تا یک سال قرنطینه کرد کشورو اقتصادمون به فنا میره و بیشتر هم مردم آسیب میبینن ووهان که کانون ویروس بود تا دو ماه قرنطینه بود وقتی همش میگن فاصله گذاری اجتماعی یعنی اینکه شما هر جا میری اون ماسک و دستکش همراهت باشه از ۲۰ فروردین همه جا باز میشه پس باید خودمون خود مراقبتی کنیم من تصمیم گرفتم تا یه سال بازار نرم جاهای شلوغ مثل تالارها و شهربازی ها رو هم تو این یه سال دورش خط  بکشم 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
این چه قضاوتیه؟! من گفتم خدا رو قبول ندارم شما با خدایی؟ فدات شم آروم باش بخون چی نوشتم !! یه کم ت ...

من نگفتم من باخدام شما بی خدا. نگفتم شماخدا رو قبول نداری. گفتم نزدیکی من باخدا باشما فرق میکنه. پس شما درست بخون  . و تمام حرفاتون برای خودتون. من کاری ب دیدگاه شما ندارم.

.

من دقیق از بهمن تو خونه ام .کل خانوادمو دوستانم رعایت میکنن چرا میگین کسی رعایت نمیکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اونجا هم مبتلاها زیاد بودن؟؟؟ یا از اول کم بود؟؟ اراک هم خداروشکر خیلی کم شده

ولی تهران متاسفانه وضعیت بیمارستانها خیلی بده و مملو از جمعیته... البته قابل ذکر است که جمعیت تهران خیلی بیشتر از شهرستانهاست

ببین نمیشه که تا یک سال قرنطینه کرد کشورو اقتصادمون به فنا میره و بیشتر هم مردم آسیب میبینن ووهان که ...

منکه قبل کرونا بازار شهر بازی نمیرفتم😂بیشترین جایی ک میرفتیم شبا با ماشین با شوهرم میرفتیم یه دور میزدیم ک اونم نمیریم

ببین نمیشه که تا یک سال قرنطینه کرد کشورو اقتصادمون به فنا میره و بیشتر هم مردم آسیب میبینن ووهان که ...

بچه ها رو چکار کنیم گناه دارن. از کیه داره پسرم میگه بریم پارک😢

چقد دیگه میتونن قرنطینه کنن من خودم از اول اسفند جایی نرفتم طاقتم داره تموم میشه. یکم بگذره دیگه رعا ...

کار درست رو توکردی به نظرم، اینکه رعایت نکنن هنر نیست که مطمعن باش خدایی نکرده خودشون یا عزیزشون مبتلا بشه هرچی خوشی کردن از دماغشون در میاد

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم...