2777
2789
ببین اجباری همه از دم داخل خونه باشن هر چی. مواد ضروری دارن بخرن تا سه هفته هیچکسم با سه هفته کار نک ...

از فردا اداره ها بازه بدبخت میشیم😔

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه دولت ماهم بسته میاره دم در برا مردمانش فقط می‌کشند از گرسنگی چی فکرکردین...من پنجاه روزه تو خون ...

منم میدونم دولت همچین کاری نمیکنه بخاطر همین قرنطینه نیستیم،این کاری هم که داریم‌ انجام میدیم برای سلامتی خودمونه،تنها کاریه که از دستمون بر میاد حداقل خودمون به فکر خودمون باشیم

باشه دولت ماهم بسته میاره دم در برا مردمانش فقط می‌کشند از گرسنگی چی فکرکردین...من پنجاه روزه تو خون ...

منم خودم ففط واسه خرید میام بیرون دیووونه میشممم همین خرید ضروری هم. نرم 

ولی انگار ضعیف تر شده نمیدونم احساس میکنم مثل اول ها ک میگفتن شدید نیست. درسته بیشتر شده مبتلاها ول ...

الهی نفسش قطع بشه

کرونارو گفتم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
حتی با قرنطینه هم کاملا از بین نخواهد رفت فقط باید واکسنش پیدابشه قرنطینه فقط متوقفش میکنه نابودش نم ...

خب درسته ولی یعنی تا یک سال خونه کسی نریم؟؟ خونه پدر مادر خواهر برادر

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

منم حس میکنم هیچوقتِ هیچوقت جهان از کرونا راحت نمیشه..خسته شدم دیگه.افسردگی گرفتم...امروز گفتم کرونا دیگه هیچوقت نمیره .دیگه نهایت همه بخاطرش میمیریم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

دین تمام کادر درمان به گردنشون هست، واقعا حق الناسه.

شیفتهای فشرده و پراسترس که جون خودشونم تهدید میشه به خاطر یک عده بی مغز خودخواه

.                                                                  
برای شما شاید . برای من معنی بزرگی داره. نزدیکی من باخدا باشماها متفاوته

این چه قضاوتیه؟! من گفتم خدا رو قبول ندارم شما با خدایی؟

فدات شم آروم باش بخون چی نوشتم !!

یه کم توی نت سرچ کن اگر میخوای هم بهت کتاب معرفی کنم .

استخاره یعنی طلب خیر و مشورت کردن با آیات قرآن . یعنی اگر بخوای کاری رو انجام بدی،  مشورت کنی با کتاب خدا که نتیجه ش چی هست ( و تازه ‌، این اصلا حکم فقهی و شرعی ایجاد نمیکنه که حتما هم اون کار رو انجام بدی )

تمام .

ولی شما آوردیش هم سطح فالگیری. کجا گفتن استخاره یعنی بگی تا فلان تاریخ کرونا تموم میشه . یا من به عشقم میرسم یا نمیرسم . یا چیزابی مثل این!!! 

@بانوی_بی_نشان    

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب درسته ولی یعنی تا یک سال خونه کسی نریم؟؟ خونه پدر مادر خواهر برادر

چرا بابا سرعت شیوع بیماری که کمتر شد به زندگی عادی برمیگردیم ولی بازم باید رعایت کنیم مثلا پمپ بنزین و فروشگاه که میریم با دستکش و ماسک بریم و وسایلو ضد عفونی کنیم،البته من که تجربه ندارم😅😂ولی چینیا اینطوری شدن الان اوضاعشون نسبت به اوایل عادی تر شده

از یه طرف میگن سیر نزولی داره و بازم نیاین بیرون که ممکنه دوباره صعودی بشه،از یه طرف از شنبه ادارات باز میشه و روال قبل ، خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن ولی ویروس شناسن میدونن تا کی ویروس تو کشوره

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

داروهای جدیدی تو راهه مهم ترینش فاویپراویر هس که تو ایران هست و تستش کردن و ۹۱ درصد موثر بوده ولی بنا به دلایلی وزارت ایران اجازه استفاده نداده هنوز ولی شرکتای مختلف هی دارن دارو میدن بیرون چون الان فضا به شدت رقابتیه..خلاصه اینکه استرس نداشته باشیم یه کمم مراعات کنیم تحمل کنیم به امید خدا درست میشه

اره ازربین نمیره ولی میشه مثل سرماخوردگی یا انفلوازای فصلی که دیگه کسی ازش نمیترسه چون با دارو خوب میشه