2777
2789
الان دقیقا چنوقتشه؟ رنگ پوستش کدره؟ گوشه های چشمش جی؟ من سکته میکنم

امروز دقیقا دوماهش تموم شد زردی که داشت زرد بود ولی الان سبزه اس. سفید نشد ولی زردی صورتش برطرف شده کلا بدنشم سبزه اس الان عکساشو می ذارم ببین

لپاش انگار یکم زرده 

بهش شیر خشت بده پسر منم تا دوماهگی اینطور بود بعد از ختنه خوب شد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زردی پسر من ۵ روزگی ۱۹ بود دوشب بستری شد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم زردی پسرم تو ۱۰ روزگی پسرم روی ۱۵ بود دکتر قاهری براش قطری بیلی ناستر نوشت ۵ روز دادم بعدش اود ...

تو چن روزگی۹ بود؟

دوماهش بودرنگ پوستش چطوز بود؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
سفیدش سفیده گوشهه های چشمش کدره رنگش

نه بنظرم دکتر نبرش خطرناک. ما خودمون مادر شوهرم تو بیمارستان کار میکنه اون رفت واسمون از دکتر پرسید که بیارم ببینین زردیش اومده پایین یا نه. دکتر گفت اگه صورتش روشن شده چشاشم سفید لازم نیس بیارینش

دختر من دوماهش ک تموم زردیش خوب شد تازه خیلی هم زرد بود پس تو که خوبه

خب این دیروز تموم شده دوماهش پس چرا بازم زرده؟

الان زرده پسرم؟

نه بنظرم دکتر نبرش خطرناک. ما خودمون مادر شوهرم تو بیمارستان کار میکنه اون رفت واسمون از دکتر پرسید ...

خب نگرانم چی کار کنم😢

مال دختر من ۲۳ 😳 یعنی مردم و زنده شدم تا اومد پایین ۴ شب بیمارستان بود

مال پسر من دو شب بود ولی خیلی سخت بود

خب نگرانم چی کار کنم😢

انار شیرین پیدا کن اندازه چند قطره مثلا ۴ قطره بده بهش بخوره خوب میشه