2789
عنوان

من چمههه

1 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا افسردگی دارم خستم از زندگی بعضی اوقات دوهفته میشه مه پامو از خونه بیرون نمیزارم کلا بیرون نمیرم زیاد

زندگیمم اوکیه هیچ مشکلی ندارم پارتنرم خوبه واقعا دوستم داره وضعمونم شکر بدک نیست دستمون مبرسه ب دهنمون چیزی کم ندارم هرچی بخوام سریع میرسم ب خواستم ظاهرمم اوکیه خیلیا تعریف میکنن یکم افتادگی پلک دارم که اونم قراره عمل کنم یکی دوماه دیگه سرکارم خانوادم نمیزاشتن جدیدا معلم میشم ولی نمیدونم چمه🙂💔

افسردگی دارم خستم از همچی از صبح تا شب تو اتاق اهنگ گوش میدم پارتنرم بشدت حساسه ببین چجوریه که اون بعضی اوقات بهم میگه پاشو برو بیرون پوسیدی 🤦🏼♀️ چیکار کنم 😞😞😞

منم اصلا حس هیچی نیست احساس میکنم افسردگی گرفتم با اینکه مشکلیم ندارم 🫤🫤🤦🏻♀️

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایا اخه این چه وضعیه ،خب وقتی مشکلی نداری چرا اینجوری؟؟؟پس ما چی باید بگیم تو مشکلات شیرجه زدیم

نه عزیز نگو هرکسی مشکلاتی داره تو زندگیش ولی نمیدونم چرا افسردم 😞 ن با کسی حرف میزنم ن رفیقی پیدا میکنم هیچی تنهام خیلی بجز پارتنرم با هیچکس حرف نمیزنم

منم اصلا حس هیچی نیست احساس میکنم افسردگی گرفتم با اینکه مشکلیم ندارم 🫤🫤🤦🏻♀️

منم دقیقا من خیلی وقته اینطوریم یبار رفتم روانشناس گفت افسردگی داری قرص نوشت دیگه بابام نزاشت ادامه بدم

نه عزیز نگو هرکسی مشکلاتی داره تو زندگیش ولی نمیدونم چرا افسردم 😞 ن با کسی حرف میزنم ن رفیقی پیدا ...

خب سعی خودتو از این وضع دربیاری ،برو باشگاه،برو خرید،برو یه دوره بگذرون هر چی که بهش علاقه داری

خب سعی خودتو از این وضع دربیاری ،برو باشگاه،برو خرید،برو یه دوره بگذرون هر چی که بهش علاقه داری

میدونی سرکار نمیزاشتن برم تازه شاید بتونم شروع ب کار کنم معلم قراره بشم معلم اموزشگاه اگر قسمت بشه

نمیتونم سر هرچیزی از بابام پول بگیرم روم نمیشه 🙂 وگرنه دلم میخواد برم باشگاه

منم دقیقا من خیلی وقته اینطوریم یبار رفتم روانشناس گفت افسردگی داری قرص نوشت دیگه بابام نزاشت ادامه ...

آره میدونم درکت میکنم از اینور خودم حوصله هیچی ندارم از اونورم بعضی از آدمای سمی دورم که اسم خودشونو گذاشتن رفیق🤧🤧

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

میدونی سرکار نمیزاشتن برم تازه شاید بتونم شروع ب کار کنم معلم قراره بشم معلم اموزشگاه اگر قسمت بشه ن ...

خوبه دیگه اگه شاغل بشی اینقد سرگرم میشی که از این وضع درمیای،من دارم مجازی دوره شنیون میبینم به طرز عجیبی توش استعداد دارم،ولی پول ندارم برم دوره خضوری ببینم، دارم لحظه شماری میکنم پولم جور بشه،اینا رو گفتم که بگم یه هدفای واسه خودن تعیین کن که واسه داشتنش ذوق کنی