2777
2789
عنوان

حالم بده

214 بازدید | 11 پست

نمیدونم چمه،حوصله شوهرمو ندارم،حوصله خانوادمم ندارم،نمیخوام تنها باشم نمیخوامم دورم شلوغ باشه،خوابم نمیبره ولی چشام داره میپوکه،بخوام دل شوهرمو ب دست بیارم و ب حرفش گوش بدم از خانوادم دور میفتم،بخوام پیش اونا باشم از شوهرم دور میفتم،پیش اونام دلم میلرزه ک الان شوهرم میگه چرا پیشم نیس یا چرا رفت و...پیش شوهرمم میگم الان مامان بابام میگن چه دختر بی معرفتی داریم،در حد متعادل بگو بخند میکنم با خانواده شوهرم بعدا ی چیزی در میاره میگه چرا این حرفو زدی،بیشتر سکوت میکنم و کم صحبت میکنم میگه چته چرا با خانوادم لجی،خونم مرتبه میگه تو ک بلد نبودی ی خونه مرتب کنی بیخود عروس شدی،خیلی جاها حق با منه ب نفع خودش تموم میکنه،بعضی جاها من میرم معذرت خواهی یا ی جوری جو رو اروم میکنم میگه تو غد و مغروری همیشه من پیشقدم شدم،اون حرفا و کارایی ک میبینه حق با منه و بعدا حرفش پیش میاد یادش میره،اونایی ک ب نفع خودشه با تمام جزئیات یادشه تازه ی چار تا چیزم اضافه میکنه،بابام وضعش خوبه و خیلی زیاد باابرو و بخاطر طرز رفتارش با مردم خواهان زیاد داره،باز ی جوری رفتار میکنن خودش و خانوادش انگار ما نون خوردنم نداریم(اینا همیشگی نیس گاهی وقتا)

نمیدونم میفهمید یا نه،ی جوری بین زمین و هوا گیر کردم نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط

در حالی ک من ادمیم ک همه کارم رو تعادله تو هیچ کاری زیاده روی یا کم کاری نکردم ولی انقد ازم ایراد گرفتن ک نمیدونم باید چیکار کنم

کسی متوجه میشه حسمو اصلا؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حساسی هستی این قد به حرفای دیگران اهمیت نده 

با شوهرت بحث نکن زیاد 

وسواس فکری این قد فکر نکن سرتو با کتابو فیلم گرم کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
از مشاور کمک بخواین

خب دقیقا مشکل منم همینه چی بگم ب مشاور،ی مشکل واحد نیس ک بگم،حالا مثلا مشاور تلفنی نیم ساعت وقت داره مرکز مشاوره یک ساعت تا یک ساعت و نیم،من چجوری اینارو ب علاوه هزار تا چیز دیگه بگم،اصلا نمیدونم چی باید بگم

بعدم حس میکنم مشاور نمیتونه کمکی بهم بکنه

نمیدونم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

عزیزم زیادی کوتاه اومدی...شما هر طور خودت صلاح دونستی رفت و آمد و رفتارهات رو کنترل کن ...اگر شوهرت حرفی زد بهش بگو روابط من با بقیه به خودم مربوطه عزیزم ...شما اگر فقط در مورد رفتارم نسبت به خودت اعتراض داری اجازه داری بهم بگی نه بیشتر ...من خودم هر طور صلاح بدونم رفتار می کنم 

خب دقیقا مشکل منم همینه چی بگم ب مشاور،ی مشکل واحد نیس ک بگم،حالا مثلا مشاور تلفنی نیم ساعت وقت داره ...

همه اینایی که اینجا گفتی رو بگو

اصلا قبلش بنویس رو کاغذ و بعد خلاصه کن تا راحت بتونی حرف بزنی

ادم حساسی هستی این قد به حرفای دیگران اهمیت نده  با شوهرت بحث نکن زیاد  وسواس فکری این ق ...

حساسیتم ب کنار ولی واقعا گیرم،نمیدونم باید چیکار کنم

مامانمم میگه بیخیال باش،ولی اخه چجوری؟تاکی تحمل کنم هی همه چیزو بهم تحمیل کنه و هرکار دلش بخواد بکنه و هرچی دلش بخواد بگه بعدم بگه تو که سرخودی هرکار دوس داری میکنی و رک و راستم هستی و هرچی دلت میخواد میگی،درحالی ک من اصلا حرف نمیزنم،ی چیزی اذیتم کنه نمیگم اصلا بهش ک دوباره بحث جدید پیش بیاد،حوصله مقاوت دربرابر کاراشو ندارم ولی حال تحمل کردنم ندارم

حساسیتم ب کنار ولی واقعا گیرم،نمیدونم باید چیکار کنم مامانمم میگه بیخیال باش،ولی اخه چجوری؟تاکی تحم ...

مجبوری بی خیال باشی دیگه وگرنه خودت اذیت میشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیزم زیادی کوتاه اومدی...شما هر طور خودت صلاح دونستی رفت و آمد و رفتارهات رو کنترل کن ...اگر شوهرت ...

من از همون اول مبنا رو اینجوری درست کردم ک کار ب کار همدیگه نداشته باشیم ینی ب عنوان مثال هرجا دوس داره بره هرچقد خواست بمونه و اینجور چیزا و اونم ب من کار نداشته باشه،یا مثلا گفتم اگه میگی بریم خونه فلانی میام ولی توهم وقتی من میگم بریم خونه فامیل من دبه نکن و دعوا راه ننداز

ولی فایده نداره اون میخواد منو از خانوادم وچیزایی ک دوس دارم ببره و من بشم مطیع خودش

عزیزم زیادی کوتاه اومدی...شما هر طور خودت صلاح دونستی رفت و آمد و رفتارهات رو کنترل کن ...اگر شوهرت ...

میدونم اینکه میگم هرکسی سوی خود بنظر اشتباه میاد ولی جفتمونو راحت میکنه ولی اون اینو نمیخواد

خیلیا از جمله مادرشوهرم خانواده شوهرشو اصلا ادم حساب نمیکنه و حرف حرف مادرشوهرمه،ولی من مخالف صددرصدی این قضیه بودم واسه همین از همون اول گفتم متعادل رفت و امد و همه چیز،ولی اون میخواد من فقط سمت اونا باشم