2777
2789
عنوان

حقیقت ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست
منم ایتجوری فکر میکردم تا وقتی خودم بایه نفر اشنا شدم و اولشم اصلا قصدمون ازدواج نبود! ۴سال باهم دو ...

و همچنین اهل چشم و هم چشمی نباشی و زندگی کسیو باهودت مقایسه نکنی این خییییییییییلی تاثیر داره تو زندگی

و نذاری کسی دخالت کنه تو زندگیتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم خوبن ولی دوس دارن ک ازدواج کنم خودمم خیلی دوس و نیاز دارم ک یکیو تو زندگیم داشته باشم ولی ن ...

اگ خودت دوش داری باید دنبال یکی باشی ک خوب باشه از رو قیافه هم شخصیت و رفتار و نسنج 

به انرژی منفیا گوش نده، ازدواج خیلی هم خوبه من و همسرم همیشه میگیم کاش زودتر همو پیدا کرده بودیم

انتخابت خوب و درست باشه ارامشش با هیچی قابل مقایسه نیس، ایشالا که خوشبخت بشی  

ازدواج هم یه سری خوبی بدی هایی داره که همین هاهم باعث تکامل آدم میشه ازطرف مقابلت چیزای جدیدیادمیگیری یه سری ازاخلاقای بدکنارگذاشته میشه.بستگی به انتخاب خودت داره،به صبروحوصله.چون دوتافرهنگ متفاوت میخوان باهم زندگی کنن بنابراین اگه هدف زندگی کردن وازدواج باشه هردوطرف بایدسعی کنن برازندگیشون که متاسفانه مشکل همینجاست.هردوطرف میخوان بگن خانواده من تو.درصورتی که توزندگی اصلانبایدهمچین چیزی باشه.هرکاری هم سختی داره هم خوبی 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
بیا من بهت بگم خواهر تو بیشتر مراسما نمیرم بیشتر غذاهایی ک دوست دارم نمیخورم چون یهو بچم ی خرابکاری ...

دوست عزیزم لطفا این تجربیات تلخ و به استارتر نگید شاید فرد انتخاب استارتر مثل همسر شما نباشه 

بیا من بهت بگم خواهر تو بیشتر مراسما نمیرم بیشتر غذاهایی ک دوست دارم نمیخورم چون یهو بچم ی خرابکاری ...

با همه ی این سختیا حاضری شرایط قبل ازدواجت رو با شرایط الان و لذت بچه داشتن عوض کنی؟

هر چیزی سختی داره

پس اون حسی که آدم از طرف مقابلش میگیره چی ؟ازدواج اگر برمبنای درستی باشه بهترین اتفاق دنیاس

اگر بیفته 

ولی احتمالش هم هست که نیفته 

ولی اگ مستقل باشی از هر ازدواجی بهتره

خانوادم خوبن ولی دوس دارن ک ازدواج کنم خودمم خیلی دوس و نیاز دارم ک یکیو تو زندگیم داشته باشم ولی ن ...

اگه انتخابت درست باشه متاهلی صد در صد از مجردی بهتره 

مسئولیتش بین خودت و همسرت تقسیم میشه و مسئولیت مرد خیلی بیشتر از خانمه 

وقتی کیس خوب گیرت اومد عاشق شدی خانم‌های نی نی سایت که هیچ  کل تهران بگه ازدواج نکن میدوی  ...

عاشق شدم

عاشقیم خیلی دوس دارم

ولی رفتارای همین آدم بعضی وقتا اذیتم میکنه

ن فقط این آدم بلکه حس میکنم کلا ذات و طبیعت آدما همینجوریه و اون منم ک نمیتونم با ذات آدما کنار بیام

اصلا همیشه در خودم ضعف میبینم ک با کسی معاشرت کنم چون همه با سیاست رفتار میکنن ولی من خیلی خیلی سادمو سادگی میکنم و متاسفانه این مشکل از منه

نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

اگر بیفته  ولی احتمالش هم هست که نیفته  ولی اگ مستقل باشی از هر ازدواجی بهتره

ازدواج فقط برای استقلال مالی که نیس ، برای ارامشی هس که از لذت بودن و داشتن یه تکیه گاه روحی داری .. داشتن یه عشق! 

عشقی که با همه ی خوبی و بدیهاش دوسش داری و میخوای دنیاتو بسازی ... من کارمند بودم و قبل ازدواجم همیشه یه خلا روحی رو حس می کردم

خوبه خودت میگی مشکلات نی نی سایت  زندگی همه که مثل هم نیست  فقط به این فک کن که زندگی می ...

بخدا من دقیقا همچین آدمیم ولی متاسفانه اکثر مردم زندگی رو مثل میدون جنگ میبینن برای همینه ک حس میکنم با هیچکس نمیتونم زندگی کنم