2777
2789
عنوان

حقیقت ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست

من وقتی تا پای خواستگاری میرم از ازدواج متنفر میشم

نمیدونم چرا ولی تا قبلش دوست دارم ازدواجو

همین که قضیه جدی میشه یکم متنفر میشم متنفرا

از همه مردا

کسی دلیلشو میدونه؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج فقط برای استقلال مالی که نیس ، برای ارامشی هس که از لذت بودن و داشتن یه تکیه گاه روحی داری .. ...

عزیزم عشق خیلی خوبه ولی برای همه نیست 

من استقلال مالی رو نمیگم 

استقلال منظورم ی آزادی هم هستش 

بهترین فردی ک برای ادم میمونه خودشه تنها و تنها خودش 

عزیزم اصلا مشکلات ثابت نیست تو زندگی یکی وضع مالی میناله یوی ناباروری یکی....در کل نسبت به مجردی مسئولیت داری خب کار خونه و دیگه روابطتت دست خودت نیست مثل مجردی بگی میام یا نه و ازاد باشی...بچه بیاد که خیلی بیشتر منم‌ ۲۴ سالمه بچه ام داره میاد مطمئنن خیلی مسئولیت داره....ولی خب درسمو خوندم‌،تفریح‌کردم دیگه وقتش بود هرچیزی زمانی داره...شمام دیگه یواش یواش وقتشه البته تا ۳۵ ام وقت داری؛ بستگی داره به خودت...اگه طرفتو دوست داشته باشی ازدواج خیلی بهتر از دوست پسر بازیه

من وقتی تا پای خواستگاری میرم از ازدواج متنفر میشم نمیدونم چرا ولی تا قبلش دوست دارم ازدواجو همین ...

فک کنم بخاطره اون استرس هایی هس که بخاطر عدم شناخته، میخوای تو دل یه چیز ناشناخته بری

منم دقیقا همین بودم تا پای عقدم رسیدم از شوهرم بدم اومده بود و منصررف شدم ،ترس اینکه ممکنه اونی که بخوام نباشه باعث میشد از ازدواج بدم بیاد

حالا من میگم ... بهم میگن برو مشاوره  کسایی که ازدواج می کنن از آرزو هاشون به بهانه اینکه بچه ...

از خدامه همچین کاری کنم ولی وقتی اطرافیانمو میبینم ک یدونه عشق تو زندگیشون دارن خب منم دلم میخواد

متاهل مستقل ک عالیه  ولی خب با توجه به مرد ای ایرانی ...

عزیزم جو سایت بده و اکثرا کسانی تاپیک میزن که به نوعی نوعی مشکل دارن کسی که زندگی خوب وعالی وهمسر عالی داره اکه تاپیک بزنه و از زندگیش تعریف کنه همه بهش برمیگردن که ها میخای خود نمایی کنی و......

عزیزم عشق خیلی خوبه ولی برای همه نیست  من استقلال مالی رو نمیگم  استقلال منظورم ی آزادی ...

نظرت قابل احترامه اینکه بهترین فردی ک برای ادم میمونه خودشه تنها و تنها خودش برای مجردیه بعده ازدواج بهترین فردی که برات میمونه خودت هستی و همسرت 

از خدامه همچین کاری کنم ولی وقتی اطرافیانمو میبینم ک یدونه عشق تو زندگیشون دارن خب منم دلم میخواد

صداش از دور خوشه 

تو زندگیشون نیستی که

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
گلم بنظرم متاهلی از مجردی بهتره البته واسه من ک خیلی خانواده مقید و حساسی داشتم مسئولیتشم اینه خب با ...

مسائل زندگی چیه؟ اصلا ی زندگی چ مسئولیت هایی داره؟