2777
2789
عنوان

حقیقت ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارها یی که مامان وبابات برای چرخاندن زندگی انجام میدن هیچ چیزی از کره مریخ به مسئولیتهای شما ا ...

درسته

بعضیا ک میگن مجرد خونه بابات بمونی بهتره ولی ب نظر منم پدر و مادر ک همیشه نیستن بالاخره خدایی نکرده ممکنه ی روزی نباشن اونموقس ک آدم تنها میمونه و خودش باید این کارارو انجام بده پس زیادم با متاهلی فرقی نداره

بخدا من دقیقا همچین آدمیم ولی متاسفانه اکثر مردم زندگی رو مثل میدون جنگ میبینن برای همینه ک حس میکنم ...

به همین تعداد که آدمای یه دنده هست آدمای مهربونو منطقی هم وجود داره 

واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنید 🙏

بیا من بهت بگم خواهر تو بیشتر مراسما نمیرم بیشتر غذاهایی ک دوست دارم نمیخورم چون یهو بچم ی خرابکاری ...

عزیزدلم اینا که گفتی از زیباترین خاطرات زندگیت میشه حالا خاطره منو بشنو بچه رو نشوندم رو ظرف پی پی مادر شوهر صدا زد غذات سوخت خیلی سریع رفتم و برگشتم سراغ بچه دیدم تا تونسته پی پیشو چنگ زده نمدونستم خودمو بزنم یا بچه رو انقدر جیغ کشیدم سرش و خودم گریه که من اینو نمیشورم یکی بیاد بندازدش سطل اشغال گذشت و پسرم الان برا خودش ی اقای تحصیل کرده و خوشتیپ و خوش هیکل شده وقتی براش تعریف میکنم دوتامون تا نیم ساعت میخندیم 

مشکلاتش خب یکی شنیدن حرفای اطرافیانه که درباره اوردن فرزند و دکوراسیون و ادرس خونت نظر میدن بستگی ...

متاسفانه خیلی تحت تاثیر حرفا و رفتار بقیه قرار میگیرم حتی روانمم بهم میریزه تا ی مدت

مشکل من اینکه حتی تو ارتباط برقرار کردن با بقیه و حتی حرف زدن ساده و گفتن احساساتم هم مشکل دارم

هیچوقت توی بحث و گفتگوها نمیتونم از حق خودم دفاع کنمو منظورمو برسونم برای همینه ک همیشه زیر بار حرفای بقیه میرم و ازم سوء استفاده میشه

مثلا توی همین روابط عاطفی ک چند ساله با ی نفر دارم ، اون با سیاست و حرفاش باعث شده ک من مطابق چیزی ک میخواد رفتار کنم اما من ن تنها نتونستم اینکارو کنم بلکه حتی تا میام از حقم دفاع کنمو ازش بخوام ک فلان کار اشتباهشو انجام نده دعوامون میشه و بحثمون ب جایی نمیرسه و همین باعث شده ک اون فک کنه من همیشه شاکی و ناراضی هستم

درسته بعضیا ک میگن مجرد خونه بابات بمونی بهتره ولی ب نظر منم پدر و مادر ک همیشه نیستن بالاخره خدایی ...

انشالله مامان و بابات تا صد وبیست سال زنده باشن ولی عزیز دلم اشتباه نشه شما برای همیشه چه مجرد باشی چه متاهل باید ی انسان مسقل باشی از هر نظر که اگه تنها ی تنها هم باشی بتونی ی زندگی خوب برا خودت بسازی و متکی به شوهر یا پدر و مادر نباشی 

خب این مسئولیت ها چی هستن؟

تو خونه بابا تقریبا ما هیچ مسئولیتی نداریم!

از صبح ک بیدار میشی مسئولیت کل خونه رو داری غذا درست کنی همه جارو تمیز کنی مرتب کنی  باشوهرت خوب باشی خونوادش میان و توباید کلی کارانجام بدی عروسی ختم و بیرون رفتن با خونوادش همه اینارو تو وظیفه داری کنار شوهرت باشی

دیگه مثل خونه بابات نمیشه مهمون اومد از اتاق بیرون نیای یا کسیو خوشت نمیاد تحملش نکنی

هرچقد هم مستقل باشین بازم یکی هست که باید از کارایی که میکنی سردربیاره باید خیلی تغییرا کنی تا زندگیت بهم نریزه و به اعصابت مسلط باشی و و و....

تو خونه بابا تقریبا ما هیچ مسئولیتی نداریم! از صبح ک بیدار میشی مسئولیت کل خونه رو داری غذا درست کن ...

چقدر سخت

حس میکنم نمیتونم از پسشون بربیام یعنی باید بیخیال ازدواج شم؟!

تو خونه بابا تقریبا ما هیچ مسئولیتی نداریم! از صبح ک بیدار میشی مسئولیت کل خونه رو داری غذا درست کن ...

تازه همه ایناماله وقتیه که مثلاشوهرخوب ونرماله وای به وقتی که درگیریه فکری وافسردگی وگریه وکتکه روحی وجسمی هم بهش اضافه شه

متاسفانه خیلی تحت تاثیر حرفا و رفتار بقیه قرار میگیرم حتی روانمم بهم میریزه تا ی مدت مشکل من ا ...

خب چرا پیش مشاور نمیرین

من و همسرم که دوست بودیم

از همون موقع دوتایی کلیپ های مشاورهارو نگاه میکردیم

و سعی میکردیم بهش عمل کنیم

با توجه به حرفاتون فکر نمیکنم مشکل فقط از شما باشه

مشکل از طرفتونم هست

انگار که کنترل گر هستن

و درصورتی که به خواستشون نرسن بحثو به سمت دعوا پیش میبرن

برای رفتار با اینجور ادما حتما از مشاور کمک بگیر

خب چرا پیش مشاور نمیرین من و همسرم که دوست بودیم از همون موقع دوتایی کلیپ های مشاورهارو نگاه میکرد ...

آره دقیقا کنترل گر هستش و هرموقع ازش دلخور میشمو اشتباهاشو بهش میگم دادو بیداد میکنه و میگه ک من فلانو فلان گرفتاری هارو دارمو دست تنهامو اینجور چیزا ، اصلا یهو بحثو منحرف میکنه واسه همین دیگه هرموقع دلخور میشم بهم میگه بازم شروع کردی و خسته شدم بعدش من خودمو مقصر میدونمو از خواسته هام میگذرم

واقعا مشاور میتونه بهم کمک کنه؟ آخه هزینشم بالاس

آره دقیقا کنترل گر هستش و هرموقع ازش دلخور میشمو اشتباهاشو بهش میگم دادو بیداد میکنه و میگه ک من فلا ...

ببین عزیزم

تحقیق کن و پیش به مشاور خوب برو

قضیه ایندته

و هزینش هرچقدر باشه

به نظرم خیلی این مهمتره

خودم تا به حال استفاده نکردم

چون پیش نیومده شرایطش واسم

ولی اگه یه وقتی چیزی اینطور ازارم بده حتما پیش مشاور میرم

راستی آپ هم قسمت مشاوره داره

که میتونی با مشاور تلفنی صحبت کنی یا چت کنی باهاش

یه نگاه بنداز

چقدر سخت حس میکنم نمیتونم از پسشون بربیام یعنی باید بیخیال ازدواج شم؟!

بنظر من وقتی ادم موردنظرتو پیداکنی که دوسش داری از پس همه این چیزا برمیای!

من یه ادم سر به هوا بودم توخونم هییییچ کاری نمیکردم باور کن هفته ای یه بار ظرف نمیشستم همش سرم توگوشیم بود

بنظر من وقتی ادم موردنظرتو پیداکنی که دوسش داری از پس همه این چیزا برمیای! من یه ادم سر به هوا بودم ...

آره خب ولی ب شرطی ک طرف مقابلت مقایست نکنه

اگه حوصله داشتی تاپیک بعدیمو هم بخون متوجه منظورم میشی🌸یدونه مشکل ک ندارم هزااااارتاس