2777
2789
عنوان

حقیقت ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست

به نظرم روراستیو باید بهت ثابت کنه.نه که خودت بهش ایمان بیاری 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم کسی که ازدواج نکرده نباید بیاد نینی سایت. اینجا پر از حس منفی و خیانته. دیدت رو بد میکنه

درسته... خود من یکی معمولا چیزایی ک نمیتونم ب کسی بگم رو اینجا میگم. ولی نمیام تاپیک بزنم ک بچه ها بیاین امروز شوهرم این هدیه رو گرفت یا فلان.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

حالا من میگم ... بهم میگن برو مشاوره 

کسایی که ازدواج می کنن از آرزو هاشون به بهانه اینکه بچه گانه بوده میگذرن و کیفیت زندگی شون رو پایین میارن 

ازدواج اشتباهه .... نگه دار یه زندگی جمع کنی بعد خواستی تو می شی شوگر مامی و با یه شوگر ددی ازدواج می کنی 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

احساسی انتخاب نکن ب هیچ وج.. 

رضایت خونوادت خیلیی مهمه 

بعد از اینک نگاه کردی ک پسر چطوریه!

مادرش و خواهرشو ببین.. از دوطت  و دور وریاش پرس و جو کن اخلاقش ..و.. 

اگ اعتقاد داری بعدش استخاره کن .. 

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

منم ایتجوری فکر میکردم تا وقتی خودم بایه نفر اشنا شدم و اولشم اصلا قصدمون ازدواج نبود!

۴سال باهم دوست بودیم و اخرم تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم

از اول قصد ازدواج نداشتیم که خود واقعیمونو به هردلیلی نشون ندیم خوب و بدیای همدیگرو میدونیم

و توخیلی چیزام باهم تفاهم نداریم

اما از انتخابم راضیم

ازدواج بنظرم خیلی خوبه

خیلی مسئولیت داره اما بنظر من بهتراز مجردی هست به شرطی که شوهرت مثل رفیق باشه برات 

عزیزم باید دیدتو مثبت کنی و به همه چی خوش بین باشی ولی فقط ت ازدواجت ((بدبینانه ازدواج کن خوشبخت زندگی کن))

اینهما ادم میتونن زندگی بچرخونن ت نمیتونی؟؟

چرا میتونی فقط باید خوب بتونی زندگیتو اداره کنی

هرررر زندگی سختی هایی داره ولی باید بتونی از پس همه چی بربیای🙂

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اگ خانوادت خوبه بنظرم لازم نیست ازدواج  یا اگ مستقل باشی اصلا نیازی ب ازدواج نداری

خانوادم خوبن ولی دوس دارن ک ازدواج کنم

خودمم خیلی دوس و نیاز دارم ک یکیو تو زندگیم داشته باشم ولی نگران ازدواجم میترسم از پسش برنیام

من تونستم😁😁😁

میگم چیزای که تو اینترنت هست رو باور نکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

مشکلاتش خب یکی

شنیدن حرفای اطرافیانه

که درباره اوردن فرزند و دکوراسیون و ادرس خونت نظر میدن

بستگی به خودت داره که ادمی باشی که راحت تحت تاثیر قرار میگیری یا واست مهم نیست و همسرت هم خیلی مهمه که کدومشه

دیگه مشکلات مالی هست که اونم بستگی به تو و همسرت و شرایط مالیتون داره

چون من و همسرم به شدت مستقلیم

تهش به عنوان ضامن از خانواده کمک بگیریم

کمک مالی نمیپذیریم

مشکلات دیگه فقط درصورتی ایجاد میشه که خودت یا همسرت همو اذیت کنین و به هم سخت بگیرین تو رفت و امد و برخورد و پوشش مشکلات شخصیتیه

اگ خانوادت خوبه بنظرم لازم نیست ازدواج  یا اگ مستقل باشی اصلا نیازی ب ازدواج نداری

پس اون حسی که آدم از طرف مقابلش میگیره چی ؟ازدواج اگر برمبنای درستی باشه بهترین اتفاق دنیاس

واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنید 🙏

بیا من بهت بگم خواهر تو بیشتر مراسما نمیرم بیشتر غذاهایی ک دوست دارم نمیخورم چون یهو بچم ی خرابکاری میکنه ی چیزی خراب میکنه یا ی بلایی سر خودش میاره نهایتش دیگه گریه میکنه نمیفهمی چی میخواد جونم بگه برات پنجاه شبانه روز روزی دو ساعت خوابیدم و در روز ی پیاله سوپ و نهایتش دو سه تا چایی و دوتا پرتغال«یک روز»میخوردم چون بچم نفخ میکرد شوهرم نمیذاشت هیچی بخورم چون اونم بی تجربه بود اینا ب درک هفت صبح ازم انتظار صبحانه داشت من داشتم از شدت بی خوابی ی وری میشدم تک و تنها بودم تک و تنها رفتم بچمو ختنه کردم و ب مدت یک ساعتو چهل دقیقه دقیق من بچمو سر پا فقط ب حالت بالا پایین و همزمان جلو عقب تکون میدادم طوری ک دستام از شدت درد میلرزید همش ب کنار شوهرم سرزنشم میکرد خودت بچه خواستی و اتاقشو ازم جدا کرد گریه بچه اذیتش نکنه خدا میدونه چند شب گریه کردم و بی تابی کشیدم ی نفر بهم سر نزد تک و تنها بودم 

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩