2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20832 بازدید | 2777 پست

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

شرمنده من تا اخر هفته همش كلاس گذاشتن برامون

بخاطر همين گزارش هام دير ميشه🤦🏼‍♀️

ص:نون لواش ٣ كف دست گردو ١ پنير ٢٠ گرم

ن: برنج ٥ قاشق مرغ نصف رون سالاد

ش: استانبولي 🙈🤦🏼‍♀️٥ قاشق ٢ قاشق ماست سبري

نشد شام سبك بخورم 

جمع كل ٦١٠ كالري 🙈

ورزش پياده روي 

اسمم ليلاست عزيزم 💜😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@سمیه1396  

سلام عشقم خوبي

تاپيك اصلي قفله ممكنه فردا موقعي اي كه باز شه من نباشم الان بهت خبر ميدم واسه همين

من تا جمعه نيستم عشقم گزارش نميتونم بدم

گفتم زودتر بهت خبر بدم عزيزم💋💋💋

قول ميدم گند نزنم ولي چون تو سفره نميتونم زياد كالري شماري كنم سه روزو

@mamanali95  

💔🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سمیه1396

سلام سمیه جون خوبی؟ 

خب خب خب 

توضیح غیبت در دور روز من به این شرح میباشد🤪

هیچی😅

فقط میخواستم دو روز برای خودم باشم بدون هیچی دغدغه رژیم و ورزش و.... 

البته این دو روز از دیشب تا امشبه هاااا

نه که دو شبانه روز 🙄

توی این یک شبانه روز حتی مسواک هم نزدم شب ها😂

میخوام عمق فاجعه رو بفهمی. که میخواستم فقطططط مال خودم باشم 😍

حالا از فردا باز میشم مال رژیم و قانون و قواعد خاص خودم😒

آخ که این 24 ساعت چسبید هاااا چسبیییید😜😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام عسلم چطوری کم پیدای؟🌷🌷😘😘

سلام گلم

کمتر میام سایت. دو دسته چسبیدم به ورزش😆

جرات داره این هفته بازم استپ باشه..🤛🤛🤛

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@abremaman     @فونیکس96     @سمیه1396     @zizigoli   ...

مرسی گلم🌸😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396    سلام جیگر ص شیر قهوه و شکلات تلخ 150 ن عدس پخته 200 م و پفیلا 200 و شکلا ...

سلام گلم🌸

باریکلا👏👏👏👏

چالش چوب نرفتی؟

مرسی مهربون 😘😘😘 امروز نشددددد برم مهمونی😐 از دندون پزشکی ز زدن ک برم برا عصب کشی دندون😫😣😣😥 ...

قسمت نبوده فستت باطل بشه😅

@سمیه1396     سلاااااامممم مهربووووون 🤗🤗❤😍 صبحانه👈 نسکافه بدون شکر+خرما نهار👈 ...

سلام گلم🌸

با وجود پری،، عالییی فستت را نگه داشتی👌👌👌

ورزش های شکمی و بپر بپر نداشته باش تا بهتر بشی، بعدش بورزش😉

@سمیه1396     سلام عشقم خوبي تاپيك اصلي قفله ممكنه فردا موقعي اي كه باز شه من ن ...

سلام گلم🌸

افرین که خبر دادی😍

خوش بگذره

یکشنبه نامه اعمالت ، روی ترازو دستت میرسه😅

سلام خدا رحمتشون کنه چقد دلم گرفت بغض کردم خدا هیچ بچه ای رو بی مادر نکنه 😢 مادر شدن خیلی سخته من ا ...

خیلی ممنون

الهی آمین

واقعا بی مادری خیلی سخته، چون هیچ کس حتی پدر به اندازه مادر دلسوز آدم نیست

انشالله همیشه ساام و سلامت باشی و سایه ات بالاسر بچه ات باشه

@شیرین_آردا  

سلام دوستم خوبی من گوشیم همش خاموش میشه نتونستم دیشب بدارم عذر میخوام

صبحانه:بربری3.5کف.خامه3ق.م307

ناهار:نون باگت+فلافل915

شام:نخوردم چندتا چیز ریز ریز خوردم مثلا ینم پفیلا...110کالری

مصرفی1332

مجاز1470

چالش چوب.پیاده روی.

آب6

انگیزه# خیاطی بودم برای پرو خیاط گفت من اندازه هام درستن چرا لباس خو تنت گشاده🤔گفتم رژیمم دست و پا شکسته😄

خودتو_دوست_داشته_باش.#  

راستش خودمو دوس ندارم حس میکنم مادر بدیم😥🙁

دخترم هیچی نمیخوره فقط شیر خیلی بهونه گیر شده انگار دوسم نداره 😢

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@شیرین_آردا  

گزارش#

کالری مجاز 1280

کالری مصرفی 1143(که 100 تایی که نزدم برای پگدر شیرافزاست) 

صبحانه: 254 گرم عدسی(274.3 کالری) 

میان وعده کل روز: 5آلوچه+ 1زردالو+ 100 گرم. هلو+ 60گرم پرتقال+ 50گرم موز+ 1 ق م عسل+ 16گرم.خرما(250 کالری) 

ناهار: 100 گرم پلو ساده آبکش بدون روغن+ 40گرم گوشت مرغ+ 100 گرم ماست(304 کالری) 

شام: 70 گرم نون تست جو+ 30 گرم پنیر+ سبزی خوردن(315 کالری) 

ورزش: 5دقیقه رقص+ حرکات قدرتی ران و ساق پا+ چالش چوب(دیروز نشد ورزش کنم جاش 1ساعت پیاده روی داشتم) 

آب سعی میکنم 8 لیوانو پر کنم

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون با وجود پریودی دردناک بعد 1سال و نیم بازم ورزش میکنم 

انگیزه#  

دوست دارم یه روزی هر چی دلم میخواد بپوشم بدون در نظر گرفتن اندامم