2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20832 بازدید | 2777 پست
طفلی😔😔😔😔 ۲۱ سال😭😭😭😭 خدا رحمتشون کنه چقدر سخته🥺 خیلی ناراحت شدم مائده خدا به همتون صبر بده😔

سلام عزیزم 

صبحانه:نیمرو+2کف دست سنگک=274

نهار=1/5 سیب زمینی آبپز+2کف دست سنگک+2زیتون=323

شام:150گرم سینه مرغ+10آب مرغ+2هویج=304

میانوعده:سیب+خیار+شیر+چای+کشمش+خرما=309

کالری مجاز1280

کالری مصرفی1211 پرمیکنم

ورزش بالای1ساعت(حلقه+هوازی+قدرتی) 

آب بالای8لیوان 

چالش ورزش چوب 

چالش حذف قند  

قرص مولتی ویتامین 

انگیزه#  

با دیدن وزن بچه هایی که کم کردن انرژی میگیرم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
سلام گلم🌸 با وجود پری،، عالییی فستت را نگه داشتی👌👌👌 ورزش های شکمی و بپر بپر نداشته باش تا بهتر ...

ممنونم قشنگممممم 😍😍😍❤❤🤗🤗

چشم❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@شیرین_آردا    من الان اینجارو کشف کردم😬 صبحانه:عسل.۱ کف نان سنگک.۱۲۳ کالری نهار:بال ک ...

سلام گلم.  عالیه عزیزم آفرین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام سرگروه قبلی عزیزم خوبی جانم یه سوال یادمه گفتی حلقه میرفتی اوایل بدن کبود نشد؟؟من دیروز حلق ...

سلام گلم‌ ممنونم🥰

اره عزیزم اوایل پهلوهام وشکمم وحشتناک کبود شده بود یه دوروز نزن که دردش اروم بگیره دوباره بزن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه جون لینک اون پست رو هم میذاشتی که ببینن و بدونن چرا اومدیم اینجا فعلا ❤️

عه باشه چشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@شیرین_آردا     سلام دوستم خوبی من گوشیم همش خاموش میشه نتونستم دیشب بدارم عذر میخوام ص ...

عزیز دلم شما باید سبک زندگیتو تغییر بدی اکثرا گزارشات سالم نیستن میان وعده درست حسابی نداری فقط رو ناهار یا شام تمرکز داری اینکه بشینی نزدیک هزار کالری برای ناهارت بخوری جالب نیست🧡

درمورد اینکه خودمو دوس ندارم بگم

پسر من تا دو سالگیش عاشق مامانم بود کلا مامانمو به من ترجیح میداد میخوام بگم که عادیه یکم بزرگ بشه همچین میچسبه بهت ولت نمیکنه ناراحت نباش درمورد غذاش هم ببین چجوری دوس داره اونجوری بده مثلا دوس داره خودش بخوره بده بخوره بعدش لباساشو خودشو میبری میشوری سخت نیست که واقعا

یا مثلا غذاهاشو تزئین کن

یا یه چیزی بپز که دوس داره بعضی بچه ها فرنی اینارو دوس نداره مثل برادر زاده من. تا حالا درست حسابی دو قاشق نخورده اما عاشق تیلیته😍😄 ببین چیزای شیرین دوست داره یا نمکی. غذای بد مزه هم نده هرچیزی که از نظر تو خوشمزه باشه بده. انشالله که بتونی به روال بیاریش🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بچه ها یه فرنی با آرد برنج بگید خیشمزه باشه واسه شش ماه  امروز درست کردم با شیر خشک پسرم بدش ا ...

موز زوده الهه جون 

اما سیب پخته یا اب سیب

میتونی کلا شیر خشک هم نریزی یا شیر پاستوریزه در حد ۱ق بربزی

دوتا بادوم پودر شده ام بریز اشکال نداره

نوش جونش باشه فسقل خان🥰

برای سوپم 

هویج ویه کم سیب زمینی و شوید یا جعفری واب بپز میکس کن بخوره عزیزم وای دلم نی نی خواست🥰

بعد کم کم باید گوشت بریزی الان زوده

نمکم نزن

@بامدادخمار  

@مهدیه24    سلام مهدیه جون میشه من امشب گزارش ندم تا قبل شام خوب رعایت کردم ولی شام رفتی ...

باشه عزیزم

@مهدیه24    سلام مهدیه جون میشه من امشب گزارش ندم تا قبل شام خوب رعایت کردم ولی شام رفتی ...

مواظب باش رژیمت خراب نشه

اره دیگه بخاطرهمین نبودم سایت چندوقت. علائمش که بدن دردوبیحالی اولین علامتشم اربین رفتن حس چشایی با ...

😢😢😢ان شاالله همیشه خوب باشی عزیزم

اونوقت بستریم شدی؟

همسر وپسرت نگرفتن؟

@شیرین_آردا     گزارش# کالری مجاز 1280 کالری مصرفی 1143(که 100 تایی که نزدم برای پگد ...

چه گزارش کامل و بی نقصی

عاشقتم دخی😍

سلام سپیده جوووووووون مگه تاپیک قفل نبود مگه باید گزارش میذاشتیم من فک کردم الهه جون گفت هرکس دوست داره بیاد اینجا حرف بزنه ندونستم گزارشم میدن الان آمدم خوندم دیروز اصلا نت نبودم یبار خوندم فقط تاپیک اصلی رو.  @sepiiiiiideh  

سلام عزیزم   صبحانه:نیمرو+2کف دست سنگک=274 نهار=1/5 سیب زمینی آبپز+2کف دست سنگک+2زیتون=323 ...

عالیه عزیزم

از خودتم انرژی بگیر ۱۰ کیلو کم کردی با اراده جان🧡