2777
2789
عنوان

کیا با جن و روح در ارتباطن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9787 بازدید | 436 پست
به خدا ملت خيلي ساده باور ميكنن چند نفر شماره خواستن 😂😂😂 جالبه كه صاحب انگشتر به هرچي كه خواسته ...

عزیزم برو تو دیوار ببین انگشترارو .. اهل دروغ نیستم ب جون بچهام حالا هرجور میخوای فک کن 

کی موکل میخواد ؟ 

سوره یاسین بخونه سوره یاسین دارای موکل است هم ازتون مواظبت میکنه هم اتفاقاتی که قراره بیوفته تو خواب میبینید البته یک سال هر روز بخونید یا ۴۰ روز ختم یاسین بخونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها این موکل و اینا من خیلی شنیدم راسته

اون مردی ک سنگ داده ب هرکسی نمیده واسه همین تیلیاردر نیست

باید ادمش باشه 

درضمن این کار ترسناکه و بعضیا شماره ک میگیرن جرات ندارن ب نرده بگن سنگ میخام

یا اینکه اگ سنگم بگیرن ازش استفاده نمیکنن چون میترسن

واسه همین این سنگ فروش تیلیاردر نیس

مخاطب# _ندارد

دقیقا منم شنیدن میگن بعد از جشن بهت یه پوست پیاز میدن بعد میگن برو پشت سرتم نگا نکن هرچیم صدات زدی ...

عاره خواهر مادر بزرگم یه جن میاد سراغش میگه زنم داره زایمان میکنه...قابله بوده این زنه...تو سیاه چادرم بودن

بعد جنه اینو با خودش میبره و زنشم زایمان می کنم بعد نمی دونم چی تو دامن زنه میریزه زنه میگه این آت و آشغالا چین...پشت سر جنه راه میوفته بره چادرشون و تو راه مشت مشت از اون چیزه میریزه دور...وقتی میرسن دم چادر جنه به زنه میگه کسی نباید از وجود ما باخبر بشه اگه به کسی بگی وای به حالت

شوهر زنه خیلی تعصبی بوده میگه نصف شبی کجا بودی زنه نمیگه...شوهرش کلی کتکش می زنه تا بالاخره اعتراف می کنه...روز بعد جنا میان سراغش و یه چشمشو کور می کنن...راستی بهش توانایی شناخت داروی گیاهی دادن...اون آشغالم ک ریخته بودن تو دامنش شده بودن سکه ی طلا

این زنه سالها گیاه دارویی درست می کرد می گفتن چطوری بلدی می گفت به هر گیاهی نگاه می کنم انگار باهام حرف می زنه و میگه واسه چه دردیه...

بخدا دروغ نمیگم...می دونم غیر قابل باوره

بیچاره دو سه ساله مرده...روحش شاد ننه قنبر

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
من دوساله بطور ناگهانی دیگه هیچ خواستگاری ندارم هرکیم اسم میاره با یه اتفاق منصرف میشن. من خدایی چیز ...

این دعانویسی ک ازش انگشتر خرید م میگفت جن اصلا با ادما کاری نداره تا باهاش کاری نداشته باشید اون چیزی ک باعث دخالت میشه همزاد پریه . شوهرم همزاد داشت تو خواب همش گریه میکرد 

کی موکل میخواد ؟  سوره یاسین بخونه سوره یاسین دارای موکل است هم ازتون مواظبت میکنه هم اتفاقاتی ...

شما نتیجه دیدی 

امتحان کردی؟؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

استارتر جان دستت درد نکنه عزیزم من خیلی از این تاپیکا دوست دارم ☺️الانم اتفاقا منتظر بودم یکی تاپیک بزنههه😂من اومدم فقط بشنوم 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی