اون پسره بازش کرد بعدش بسته شد کار هرکسی نیست و خاطرناک نمیخام باز باشه
اره خب
دونستن اینده خیلی وحشتناکه
کلا بخوای در نظر بگیری اینایی که وارد این حوزه میشن و هی پیشرفت می کنن تو ماورا
زندگی دنیوی خوبی ندارن اصلا
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای دا ...
من دوساله بطور ناگهانی دیگه هیچ خواستگاری ندارم هرکیم اسم میاره با یه اتفاق منصرف میشن. من خدایی چیزی کم ندارم بنظرتون دلیلش میتونه دخالتای جن باشه؟ باید چکار کنم
چند سال پیش یه خونه ویلایی قدیمی خریدیم . روزای اول خونمون خیلی اتفاقای مرموز و عجیب می افتاد . در حمام یهو باز میشد یعنی دستگیره در هم با فشار می اومد پایین و در باز میشد . شبها صداهای عجیب میومد . در حالیکه خونه بزرگ بود و صدای همسایه نمیتونست باشه . دقیقا صدا از بالا میومد انگار تو پشت بوم . مثله نفس کشیدن و غذاخوردن بود . یه بارم سر سفره بودیم من پا شدم برم آب بیارم ولی قدم بعدی رو خواستم رو زمین بذارم یه صدای جیغ وحشتناک از زیر پام بلندشد طوری که من از ترس پام رو هوا موند . همه هم اون صدارو شنیدن و متوجه شدن انگار یکی زیر پام داد زد خیلی ترسیدیم