2777
2789
عنوان

کیا با جن و روح در ارتباطن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9788 بازدید | 436 پست
نمیترسم از مرگ قبلا نگران بچه هام بودم که بی مادر میشن .همون پسره بهم گفت نمیمیری زنده میمونی

میشه از اون پسره برای ایندت بپرسی الان؟

یا فقط باید خودت ببینی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش یه زن فامیل داریم جادوگره خدا الهی جواب کاراشو بده همیشه واسه همه فامیل جادو و دعا مینویسه خون ...

ههههع این دیگ چ کاریه

مرض داره؟

خدا جوابشو بده اسایش نمیزاره واسه بقیه ک 

اون پسره بازش کرد بعدش بسته شد کار هرکسی نیست و خاطرناک نمیخام باز باشه

اره خب

دونستن اینده خیلی وحشتناکه

کلا بخوای در نظر بگیری اینایی که وارد این حوزه میشن و هی پیشرفت می کنن تو ماورا 

زندگی دنیوی خوبی ندارن اصلا 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اینام ساده  اگه اینطور بود اون انگشتر فروشه باید تیلیاردر بود ونصف ایران به نامش باشه

به خدا ملت خيلي ساده باور ميكنن

چند نفر شماره خواستن 😂😂😂

جالبه كه صاحب انگشتر به هرچي كه خواسته رسيده اصلا ردخور نداره 😂😂😂 قيمتشم ناچيزه

يك ميليون فقط

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
به خدا ملت خيلي ساده باور ميكنن چند نفر شماره خواستن 😂😂😂 جالبه كه صاحب انگشتر به هرچي كه خواسته ...

مردم میخان یه شبه ره صدساله روبدون زحمت طی کنن 

از یه میلیون میخان به خونه وماشین برسن 😑

جهل مدرن

موکلت چه شکلیه؟ بعد چطور یادت میمونه تو خواب خواستتو‌بگی؟

میدونم خب چی میخوام عزیزم . واضح نمیتونم ببینمش یه خال از ادم صداش میشنوم ی مدت خودم خواستم حسش کنم تو بیداری بهشون گفتم گفت باشه بعد خیلی ترسیدم گفتم وای نمیخوام 

بله

خوشگلیا  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
۱م دادم خریدم تو خواب خواسته ای داشته باشم میگم . از کسی که خریدم کفت همیشه سنگ باهات باشه تو وجودت ...

بابا بزرگ‌منم همچین انگشتری داره هرچی گم شه راحت میره پیداش میکنه اول تعجب میکردیم ولی الان ....😰

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای دا ...

من دوساله بطور ناگهانی دیگه هیچ خواستگاری ندارم هرکیم اسم میاره با یه اتفاق منصرف میشن. من خدایی چیزی کم ندارم بنظرتون دلیلش میتونه دخالتای جن باشه؟ باید چکار کنم 

چند سال پیش یه خونه ویلایی قدیمی خریدیم . روزای اول خونمون خیلی اتفاقای مرموز و عجیب می افتاد . در حمام یهو باز میشد یعنی دستگیره در هم با فشار می اومد پایین و در باز میشد . شبها صداهای عجیب میومد . در حالیکه خونه بزرگ بود و صدای همسایه نمیتونست باشه . دقیقا صدا از بالا میومد انگار تو پشت بوم . مثله نفس کشیدن و غذاخوردن بود . یه بارم سر سفره بودیم من پا شدم برم آب بیارم ولی قدم بعدی رو خواستم رو زمین بذارم یه صدای جیغ وحشتناک از زیر پام بلندشد طوری که من از ترس پام رو هوا موند . همه هم اون صدارو شنیدن و متوجه شدن انگار یکی زیر پام داد زد خیلی ترسیدیم