ببخشید من دقیقا نفهمیدم این سنگ برات توی خواب چکار می کنه میشه توضیح بدی؟
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای داشته باشم بهش میگم . خداشاهدهدازوقتی گرفتم خیلی شانس اوردم ۲۶ سالم ۴ سال ازدواج کردم الاان چندماهی میشه خونه گرفتم ماشین .. ۲قلو دارم خودتون میدونید خرج ۲قلوها چ قدر بالاست ... الانم ک باردارم باز نشده چیزی بخوام بهش نرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای دا ...
خداروشکر
یعنی خواسته هاتو براورده می کنه؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
نمیترسم از مرگ قبلا نگران بچه هام بودم که بی مادر میشن .همون پسره بهم گفت نمیمیری زنده میمونی
خودت که یه بار چشم سومت باز شده
بلد نیستی دوباره خودت باز کنی ؟
حتما باید یه نفر کمکت کنه؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
راستش یه زن فامیل داریم جادوگره خدا الهی جواب کاراشو بده همیشه واسه همه فامیل جادو و دعا مینویسه خونه ماهم طلسم کرده پیش چندتا دعا نویس رفتیم فایده نداره گفته کارش خیلی محکمه نمیشه باطل کرد