2777
2789
عنوان

کیا با جن و روح در ارتباطن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9788 بازدید | 436 پست
ببخشید من دقیقا نفهمیدم این سنگ برات توی خواب چکار می کنه  میشه توضیح بدی؟

موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای داشته باشم بهش میگم . خداشاهدهدازوقتی گرفتم خیلی شانس اوردم ۲۶ سالم ۴ سال ازدواج کردم الاان چندماهی میشه خونه گرفتم ماشین .. ۲قلو دارم خودتون میدونید خرج ۲قلوها چ قدر بالاست ... الانم ک باردارم باز نشده چیزی بخوام بهش نرسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدي چه ترسناك اينكه قراره تصادف كني و ميدوني خيلي ترسناك تره! نميتوني متوقفش كني ك رخ نده؟ هر روز ص ...

نمیترسم از مرگ قبلا نگران بچه هام بودم که بی مادر میشن .همون پسره بهم گفت نمیمیری زنده میمونی

...
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای دا ...

خداروشکر 

یعنی خواسته هاتو براورده می کنه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهر خاله م وقتی نوجوون بوده چوپانی می کرده...بعد گوسفندارو برده نزدیک کوه شون صدای ساز و دهل و کل ک ...

ااا باید میرفته، میگن خیلی خوبه تو‌جشنشون شرکت کنین😐😐

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
موکل داره ی ورد داد گفت قبل خواب بخون میخوای باهاش ارتباط برقراز کنی میاد تو خواب موکلم خواستهوای دا ...

مثلا شب بهش میگی خونه بخرم ؟

بعدا مقدمات خونه خریدنت فراهم میشه؟؟؟

خوب داري تبليغات ميكني واسه انگشترات 😂😂😂😂

ولمون كن بابا

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
نمیترسم از مرگ قبلا نگران بچه هام بودم که بی مادر میشن .همون پسره بهم گفت نمیمیری زنده میمونی

خودت که یه بار چشم سومت باز شده 

بلد نیستی دوباره خودت باز کنی ؟

حتما باید یه نفر کمکت کنه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

موکلت چه شکلیه؟ بعد چطور یادت میمونه تو خواب خواستتو‌بگی؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خونتون سنگینه  برین یجا دیگ قبلا کسی توش بوده؟

راستش یه زن فامیل داریم جادوگره خدا الهی جواب کاراشو بده همیشه واسه همه فامیل جادو و دعا مینویسه خونه ماهم طلسم کرده پیش چندتا دعا نویس رفتیم فایده نداره گفته کارش خیلی محکمه نمیشه باطل کرد

خب بچه بوده تقریبا وحشت کرده

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

دقیقا منم شنیدن

میگن بعد از جشن بهت یه پوست پیاز میدن

بعد میگن برو پشت سرتم نگا نکن هرچیم صدات زدیم برنگرد

بعد ک دور شدی ازشون پوسته میشه ی چیز خیلی قیمتی و هرچی ازش بخای بهت میده