2777
2789
عنوان

چرا اخه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی واقعا از ته دلم میگم خیلی ناراحت شدمسرگروها چ زود عوض کردین پروفایلتونو تروخدا نکنید اینکارو الهه جون تو واتساپ ی گروه بزن خواهشا همه جمع بشیم منشخصا با گروه انگیزه نیگیرم قبلا با کالری شمار کم کرده بودم ولی انگیره نداشتم اصلا اینجوری واقعا قلبمشکست لطفا جوابمو بدین

@مامانجوجوبودم  

@بامدادخمار  

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
@سمیه1396   @kiarash_mami   @مامانجوجوبودم   @عروسترکم   سلام به ...

چییی شدههههه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار   ممنون عزیزم، روشی که معرفی کردید عالی بود، خدا خیرتون بده،. هر رژیم یا هر ورزش ...

گلم تو ام به هدفت رسیدی..👏👏👏👏

افرین به ارادت💐💐💐🏆🏆🏆🏆🏆🏆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چییی شدههههه

مامان سرگروه جووون💚💋

خبر ندارید، رئیستون اخراجتون کرده، گروه تعطیل شده، 

دم عیدی یک عالمه کاربر بیکار شدند🤪

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

وزن#

@سمیه1396

@بامدادخمار

وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین 

وزن شروع 63.5😱

وزن قبل پروتئین 55.1😍

وزن بعد از پروتئین 53.6😍

وااااااای باورم نمیشه حدود 10 کیلو وزن کم کردم💃💃💃💃💃

ممنونم بابت همه چیز💋❤️

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
وزن# @سمیه1396   @بامدادخمار   وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین  وزن شروع 6 ...

واای چههههه خوب کم کردی دختر

عالییی هستی👏👏👏👏👏👏👏

وزن# @سمیه1396   @بامدادخمار   وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین  وزن شروع 6 ...

ساراجون افرین دمت گرم خیلیییی عالی کم شدی 😍😍👌👌

😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ 

اگه دوست داشتی بیا تو تاپیک جدید من دیروز تگت کردم تگ نشدی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واای چههههه خوب کم کردی دختر عالییی هستی👏👏👏👏👏👏👏

ممنون عزیزم بدون حمایت و پیگیری های شما نمیتونستم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ساراجون افرین دمت گرم خیلیییی عالی کم شدی 😍😍👌👌 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️  اگه دوست داشتی بیا تو ...

ممنون عزیزم، بدون راهنمایی ها و کمک شما نمیتونستم، 

آره دیدم تاپیک جدید، ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم، بدون راهنمایی ها و کمک شما نمیتونستم،  آره دیدم تاپیک جدید، ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار