2777
2789
عنوان

چرا اخه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی واقعا از ته دلم میگم خیلی ناراحت شدمسرگروها چ زود عوض کردین پروفایلتونو تروخدا نکنید اینکارو الهه جون تو واتساپ ی گروه بزن خواهشا همه جمع بشیم منشخصا با گروه انگیزه نیگیرم قبلا با کالری شمار کم کرده بودم ولی انگیره نداشتم اصلا اینجوری واقعا قلبمشکست لطفا جوابمو بدین

@مامانجوجوبودم  

@بامدادخمار  

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
@سمیه1396   @kiarash_mami   @مامانجوجوبودم   @عروسترکم   سلام به ...

چییی شدههههه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار   ممنون عزیزم، روشی که معرفی کردید عالی بود، خدا خیرتون بده،. هر رژیم یا هر ورزش ...

گلم تو ام به هدفت رسیدی..👏👏👏👏

افرین به ارادت💐💐💐🏆🏆🏆🏆🏆🏆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چییی شدههههه

مامان سرگروه جووون💚💋

خبر ندارید، رئیستون اخراجتون کرده، گروه تعطیل شده، 

دم عیدی یک عالمه کاربر بیکار شدند🤪

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

وزن#

@سمیه1396

@بامدادخمار

وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین 

وزن شروع 63.5😱

وزن قبل پروتئین 55.1😍

وزن بعد از پروتئین 53.6😍

وااااااای باورم نمیشه حدود 10 کیلو وزن کم کردم💃💃💃💃💃

ممنونم بابت همه چیز💋❤️

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
وزن# @سمیه1396   @بامدادخمار   وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین  وزن شروع 6 ...

واای چههههه خوب کم کردی دختر

عالییی هستی👏👏👏👏👏👏👏

وزن# @سمیه1396   @بامدادخمار   وزن بعد از سه روز رژیم پروتئین  وزن شروع 6 ...

ساراجون افرین دمت گرم خیلیییی عالی کم شدی 😍😍👌👌

😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ 

اگه دوست داشتی بیا تو تاپیک جدید من دیروز تگت کردم تگ نشدی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واای چههههه خوب کم کردی دختر عالییی هستی👏👏👏👏👏👏👏

ممنون عزیزم بدون حمایت و پیگیری های شما نمیتونستم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ساراجون افرین دمت گرم خیلیییی عالی کم شدی 😍😍👌👌 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️  اگه دوست داشتی بیا تو ...

ممنون عزیزم، بدون راهنمایی ها و کمک شما نمیتونستم، 

آره دیدم تاپیک جدید، ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم، بدون راهنمایی ها و کمک شما نمیتونستم،  آره دیدم تاپیک جدید، ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار