2777
2789
عنوان

چرا اخه؟؟؟؟

476 بازدید | 67 پست

چرا تعطیلش کردی بامداد خمارو؟؟؟؟؟.؟..

الهه من تازه داشتم انگیزه میگرفتم من تازه شروع کردم .چقد بدشانسم من به خدا گریم گرفت.دلخوشیم بودید.کاشکی ادامه بدی.اون چند روز پیش که تاپیک ترکید به خدا انقد ناراحت بودم .اونوقت الان میگی خدافظ با یه شلییییک🔫؟؟؟

چجوری دلت میاد اخه؟

دیشب اخر شب یادت افتاده بودم اننننقد تو دلم دعات کردم به خدا گفتم الهی به همه ارزوهات برسی.

کلی ذوق داشتم واسه رژیم پرونیینم که وزن کنم بیام بهت خبر بدم.😭😢😢😢😭

میناااااااا بیا خودت یه کاری کن توروخدااااا من هنوز اول کارم .من به روحیه دادناتون احتیاج دارم حالا حالاها.حالم خوب میشد میومدم تاپیک.کجاااایی مینا؟

زیبا تو یه چیزی بگووووو؟؟؟به الهه بگو باز کنه توروخداااا.

شکووووه جونم بیا منو دلداری بده😣😣😣

@بامداد_خمار  

@عروسترکم  

@kiarash_mami  

@مامانجوجوبودم  

تاپیکشون  تهطیل شد ؟ 

چرا؟ 

اونجا که فقط راجع به رژیم حرف میزنن که

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم و فعالیت گروهی خوبه و انگیزه رو میبره بالا ولی تنهایی ام میشه انجامش داد نباید به کسی و چیزی وابسته ش کنی چون با نبود عوامل خارجی بازم شکست میخوری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوست گلم تو فقط ی بخشیش رو دیدی بارها همین برنامه پیش اومده اومدن استفاده کردن فخش دادن رفتن گفتن خودمون بلد بودیم تا کی وقتشو بزاره انرژیشو بزاره؟

ب حرفم گوش نمیده ببخشید 🌺خودت فرمولو بلدی با اون پیش برو موفق باشی💙😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
دوست گلم تو فقط ی بخشیش رو دیدی بارها همین برنامه پیش اومده اومدن استفاده کردن فخش دادن رفتن گفتن خو ...

سلام چطوری خانوم خوشگله؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوست گلم تو فقط ی بخشیش رو دیدی بارها همین برنامه پیش اومده اومدن استفاده کردن فخش دادن رفتن گفتن خو ...

😣😣

چقدر نامردن اونایی که فحش میدن.من چه گناهی کردم خب؟؟؟

نگو  دلم میگیره انگار ۱۰ساله همتونو میشناختم حس بدیه☹

عزیزم به حق بده بهش هر کی از راه میرسه فقط شروع میکنه به بی ادبی و بی احترامی  خوب هر کسی برای ...

سلام خوبین؟

سلام چطوری خانوم خوشگله؟

سلام ممنونم🌺خودت خوبی😍کجایی نیستی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم به حق بده بهش هر کی از راه میرسه فقط شروع میکنه به بی ادبی و بی احترامی  خوب هر کسی برای ...

اره میدونم حق میدم ولی منم گوناه دالم به خدااا😣

واقعا که یعنی چی فحش میدن اخه؟؟؟؟؟؟

😣😣 چقدر نامردن اونایی که فحش میدن.من چه گناهی کردم خب؟؟؟ نگو  دلم میگیره انگار ۱۰ساله همتون ...

حالا بزار سرگروهت بیاد ببین چی میگه💙

سلام عزیزم ممنون شما خوبین

الحمدلله