2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست
شماها خرید عید نکردین؟ ما اصلا باورمون نمیشه عید کسی بیاد یا خودمون جایی بریم...

ما نه خرید عید کردیم ونه حتی خونه تکونی و کارای مخصوص برا عید، فقط شب وروزمون شده شستن و ضدعفونی کردن همه ی خونه و خودمون وسایل ،ماشین ،کلا همه چی، اعصاب روانمون بهم ریخته،نمیشه بیخیال شد،این یه قضیه خیلی جدیه که داره به فاجعه تبدیل میشه اگرکنترل نشه

تو کوچه ما همه اخر شب دارن مهمون بدرقه میکنند

خدا فقط رحم کنه بهمون، خواهرشوهرم امشب واسه روز پدر اومده بود ۱۰ دقیقه ام نموند، نه بالا اومد نه به ما گفت بریم پایین گفت بچه کوچیک دارید و حساسید بهتره فعلا هم و نبینیم

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا الان همه میدونن وضعیت شما کجایید🤔🤔🤔

تهرانم.موضوع فامیلامونند...همسایه ها...سوپر مارکت ها اکثرشون بسته اند...فامیل و همسایه ها یه جوری رفتار میکنند...ادم شاخ در میاره....همین الان صدای همسایه از تراس میاد که مهمون دارند و منتقل کباب برپاست

تهرانم.موضوع فامیلامونند...همسایه ها...سوپر مارکت ها اکثرشون بسته اند...فامیل و همسایه ها یه جوری رف ...

همینه ک هر روز ۱۰۰۰ نفر به مبتلا ها اضاف میشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

من عصری برا بچه خواهرم دارو بردم ،داخل خونه نرفتم توی کوچه خواهرم بافاصله اومد ازم گرفت نه دست دادم نه روبوسی خیلی وقتم بود همدیگه رو ندیده بودیم ،بچه هاش اومدن جلوم ،نتوستم بغلشون کنم یا ببوسمشون،خیلی حالم گرفته شد که این چه وضعیه گرفتارشدیم، بچه ها با چه شوق وذوقی صدام زدن اومدن جلو امامن بافاصله ایستادم و نزدیک نشدیم😢😢

خدا فقط رحم کنه بهمون، خواهرشوهرم امشب واسه روز پدر اومده بود ۱۰ دقیقه ام نموند، نه بالا اومد نه به ...

چقدر خانومند...یکی از اقوام میگه تو مهمونی به زور بغلش میکنند....به شوخی میگن کرونا هم نمیتونه محبتهامونو کم کنه...  

همینه ک هر روز ۱۰۰۰ نفر به مبتلا ها اضاف میشه 

برام خیلی عجیبه...اینجا مطرح کردم ببینم بقیه فامیلاشون چطورند...خداروشکر فهمیدم خیلی ها هم رعایت میکنند..ولی بعضی ها فرصت رو برای تفریح مناسب دیدن

برام خیلی عجیبه...اینجا مطرح کردم ببینم بقیه فامیلاشون چطورند...خداروشکر فهمیدم خیلی ها هم رعایت میک ...

اینا همونایی هستن که توی ترافیک جاده شمال میمونن و با زور میخان برن شمال

من عصری برا بچه خواهرم دارو بردم ،داخل خونه نرفتم توی کوچه خواهرم بافاصله اومد ازم گرفت نه دست دادم ...

این کامنت ها دلگرم کننده است...خداروشکر که شماها رعایت میکنید...خدا به همه عقل بده....طفلکی خواهرم امشب همگی خونه مادرشوهر دعوتند...اون قدر ناراحت بود نتونست باهام صحبت کنه...باید بره

برام خیلی عجیبه...اینجا مطرح کردم ببینم بقیه فامیلاشون چطورند...خداروشکر فهمیدم خیلی ها هم رعایت میک ...

والا ۱۴ روزه ک دم در هم نرفتم تو آپارتمان خودم و دخترم پوسییدم شوهرم پرستار ولی تا میاد لباس هاش بیرون در میاره مستقیم دوش میگیره  بعد مباد خونه  خیلی وقت خونه بابام نرفتم کاش همه رعایت کنن زودتر تموم شه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
این کامنت ها دلگرم کننده است...خداروشکر که شماها رعایت میکنید...خدا به همه عقل بده....طفلکی خواهرم ا ...

مابوشهرهستیم ،که فقط ۱۰نفر مبتلا داره که اونم بیشترش غیربومی هستن که از استانای دیگه اومدن

اینا همونایی هستن که توی ترافیک جاده شمال میمونن و با زور میخان برن شمال

من الان یه ماهه خونه ام....منتظر میمونم همسرم بیاد نیم ساعت میریم پیاده قدم میزنیم و بر میگردیم..فضای اطراف خونمون خیلی وسیع بازه...نهایت هرکس دلش تو خونه میگیره...یه هواخوری اینجوری بره...نه اینکه پا بشه تا شمال بره...

والا ۱۴ روزه ک دم در هم نرفتم تو آپارتمان خودم و دخترم پوسییدم شوهرم پرستار ولی تا میاد لباس هاش بیر ...

قدم زدن همون اطراف خونه با رعایت نکات خیلی تاثیر داره تو روحیه...یا تو تراس رفتن...حتی در پنجره رو باز کردن...ما خودمون هر روز یه قدم کوچولو میزنیم ...یا حداقل تو تراس میریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز