2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست
از نظر منطقی نه.ولی نمیدونم چرا اینجوری گفتن همه.

الان تاپیک زدم...کسی نگفت خطرناکه اما میگن تو خونه قدم بزنید...هوای خونه با هوای بیرون فرق داره اما شایدم بهتر باشه نریم...چین هم اینجوری بود...شاید حکمتی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ۱۴ روزه ک دم در هم نرفتم تو آپارتمان خودم و دخترم پوسییدم شوهرم پرستار ولی تا میاد لباس هاش بیر ...

عزیزم من توصیه پیاده روی رو پس میگیرم...گویا بهتر اینه که تو خونه بمونیم...الان متوجه شدم

قدم زدن همون اطراف خونه با رعایت نکات خیلی تاثیر داره تو روحیه...یا تو تراس رفتن...حتی در پنجره رو ب ...

تراسم خیییلی کوچولو  شوهرم همش شیفت بود والا میرفتیم بیرون شهر اونجا یکم قدم میزدم 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
تراسم خیییلی کوچولو  شوهرم همش شیفت بود والا میرفتیم بیرون شهر اونجا یکم قدم میزدم

عزیزم مثل اینکه میگن نباید پیاده روی کرد...نمیدونم درست چیه...خداکنه هرچه زودتر تموم بشه...

عزیزم من توصیه پیاده روی رو پس میگیرم...گویا بهتر اینه که تو خونه بمونیم...الان متوجه شدم

تو بیرون شهر هوای ازاد نزدیک خونه مون اونجا میریم ولی جایی ک ادم باشه شوهرم حساس میگه ۳ ماه دیگ هم تحمل کن تا بچه سلامت دنیا بیاد مریضی هم بره بعد دیگه میتونیم راحت بیرون بریم

عزیزم مثل اینکه میگن نباید پیاده روی کرد...نمیدونم درست چیه...خداکنه هرچه زودتر تموم بشه...

واقعا؟؟نشنیدم ..تو هوای ازاد بیرون شهر چی؟

واقعا؟؟نشنیدم ..تو هوای ازاد بیرون شهر چی؟

من از تلویزیون شنیدم ایراد نداره..تو اینستاویدئو دیدم میگن مطلقا بیرون نرید...اینجا هم دوستان میگن نرید...الان تاپیک زدم...فقط یکی از دوستان نظرشون مثبت بود...شما همسرتون پرستار هستند ...احتمالا بهترین تصمیم رو میتونید بگیرید با توجه به علم ایشون..من چون بهتون توصیه کردم پیاده روی کنید و الان خودم دچار شک شدم...نگران شدم یه وقت اشتباهی نگفته باشم...واقعا نمیدونم کار درست چیه

من از تلویزیون شنیدم ایراد نداره..تو اینستاویدئو دیدم میگن مطلقا بیرون نرید...اینجا هم دوستان میگن ن ...

والا میریم ی جایی ک ادمی زاد نیست 😁هوا هم تمیز الان خنک یکم راه میریم خیلی چاق شدم از بس تو خونه تحرک ندارم خونه هم کوچیک

والا میریم ی جایی ک ادمی زاد نیست 😁هوا هم تمیز الان خنک یکم راه میریم خیلی چاق شدم از بس تو خونه تح ...

واقعا هوا عالیه
عاشق هوای بهارم...صبح ها تراس رو باز میکنم...نمازمو جلو در تراس میخونم....

واقعا هوا عالیه عاشق هوای بهارم...صبح ها تراس رو باز میکنم...نمازمو جلو در تراس میخونم....

اره واقعا حالا ک هوا خوبه نمیشه بیرون رفت ...دلم برا بازار تنگ شده😃

اره واقعا حالا ک هوا خوبه نمیشه بیرون رفت ...دلم برا بازار تنگ شده😃

فعلا باید تمرین صبر کرد...و نه گفتن به خواسته دل...انشاءالله بعد اتمام این دوران هر چقدر دلتون خواست میتونید بازار برید....فعلا مطلقا ممنوع

2790
2778
2791
2779
2792