2777
2789

به تنهایی مینور باشی که اتفاقی نمیوفته

همسر من مینور بود...الان پسرمم مینور شده...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اگه پسر کم خونی نداشته باشه مشکلی نیست 

خواهر من مینور داره شوهرشم کم خونی داشت یه مدت شوهرش دارو مصرف کرد و خوب شد و ازدواج کردن

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینور ینی تالاسمی ضعیف دیگه درسته؟اگه با ی مرد سالم ازدواج کنین ک مشکلی پیش نمیاد

از چی میترسی 

مردی ک واسه کار خدا ادمو نخواد همون بهتر ک تا اخر عمرمون تنها بمونیم

کسی که واقعا دوستت داشته باشه منصرف نمیشه ، و اینکه باید بعد از گذشت یه مقدار زمان و اینکه تا حدودی با خواستگارت اوکی بودین بهش بگی و بگی که اگه اون سالم باشه خطری وجود نداره و با هم برین آزمایش بدین که خیال دوتاتون راحت بشه 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 

همسر منم مینور 

.اتفاق خاصی نمیفته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره ولی شاید پسر خوشایندش نباشه یا خانواده اش

خوشایند نباشه به سلامت...بلاخره باید همه چیز از اول شفاف باشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

برادر من هموفیلی داره وقتی خاستگار برام اومد ما نگفتیم چون دلیلی نداشت،البته اگه اونا میپرسیدن ما میگفتیم

ی ماه مونده بود ب اینکه عروسی کنیم شوهرم فهمید و گفت تو مریضی

مادرشوهرمم بااینکه عمه ی مامانم میشد گفت شما ب ما دروغ گفتین و دختر مریضتونو اویزون پسر ما کردید،منم با اعتماد ب نفس خییییلی زیاد تا دم طلاق رفتم(با وجود دوسال و نیم عقد بودن)حاضر بودم طلاق بگیرم ولی دیگه کسایی ک ادعای خدا پیغمبریشون میشد نیان کار خدارو بزنن تو سر من

ولی خودشون منصرف شدن و الان حتی ی بارم اسمشو نمیارن

اخه اصلا چیز خاصی نیست.فقط دوتا مینور نباید ازدواج کنن که بچشون تالاسمی ماژور میشه.مینور خطرناک نیست ...

من میدونم خطرناک نیست ولی خب مردم دنبال عیب هستن نمیدونم اصلا خودم از قبل توی مجالس خواستگاری بگم یا بذارم توی ازمایش خون مطرح مشخص بشه