2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
نیکا کجایی پس؟؟؟
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
نیکا کجایی پس؟؟؟
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=3440&postID=5455516#5455516
آناهیتا می تونی یه سرچ تو گوگل کنی ببینی چیه.......
سلام
شهره جان من مدت 25 روزی هست که شروع به خوردن پردونیزولون کردم
فکر نکنم به هورمونا ربطی داشته باشه گلم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام بچه ها.
جواب آزمایش شوهرمه
کسی میدونه این آزمایش مشکلی داره یا نه؟
volume 2.5
color milky
ph 8
liquifaction 20
sperm count 63
nonmotile 35-45
rapid progression 45-55
no progressive motility(slow) 15-20
abnormal forms 10

تورو خدا اگه کسی هست و اطلاع داره جواب بده
بهاری جان تا وقتی میخوردم مشکلی توی هورمونهام نبود به موقع پری میشدم
اما الان که دیگه نمیخورم باعث شده تخمک گذاری نداشته باشم الان 29 روز از اولین روز پری میگذره ولی از تخمک خبری نیست چه برسه به پریود.آخه من مشکل آنتی tpo داشتم.وقرص تیروکسین هم مصرف میکردم

سلاممممممممم

من امروز رفتم ابن سینا و برام پردنیزولون و ا اس ا و سلنیوم نوشتن
پردنیزولون رو قرار شد روزی 2 تا بخورم به مدت 2 ماه و بعدش برم که دوزشو کم کنن و تا ایشاالله بعد 3 ماه بتونم اقدام کنم

کم کاری تیرویید هم تو ازهام نشون داده شد که سه شنبه اینده وقت دکتر غدد دارم
و یه چیز عجیب دیگه اینکه گفتن یه هفته قبل اقدام باید هپارین رو شروع کنم !!!

راجع به اون ازهای ژنی که همو و هترو بودش گفتن جهش ژنیه ولی به معنیه نقص ژنتیکی نیستش و ژنی هستش که باعث انعقاد و لحته شدن خون میشه و خدارو شکر درمان داره