2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
تمام آمایشات رو واست نوشت مربوط به سقطو میگم ؟ فقط آز خونه؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
منظورم اینه که بریم تو یکی از اون لینکایی که آدرسشو واسم گذاشتی حرف بزنیم ....
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزخون برام نوشت همین فاکتور 5 و............... عکس رنگی و کایوتایپ رو برام نوشت......البته من تازه پیش این دکتر رفتم و تو جلسه اول این آزها رو بهم داد
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
باشه می خوای بریم تاپیک مامانهای گیلانی.......
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=11252&ChatDate=20-6-1390
من تو این لینک میرم فعلا . اگه میشه بیا اینجا حرف بزنیم
امروز رفتم عکس انداختم.
خیلی درد کشیدم و گریه کردم.
خانمه گفت دهانه رحمت عقبه و تنگه برای همین اینقدر درد داری.
تازه من 2 تا پروفون هم خورده بودم.
بچه ها باور کنید دکتر رفتم و معاینه شدن و ... که به رحم مربوط می شه برام شده مثل یه کابوس.
امروز رفتم عکس انداختم.
خیلی درد کشیدم و گریه کردم.
خانمه گفت دهانه رحمت عقبه و تنگه برای همین اینقدر درد داری.
تازه من 2 تا پروفون هم خورده بودم.
بچه ها باور کنید دکتر رفتم و معاینه شدن و ... که به رحم مربوط می شه برام شده مثل یه کابوس.
سلام میترا جونم. ممنونم از راهنماییت. من اصلا این مشکل غلظت خون رو جدی نگرفته بودم. آخه دکترمم با بی اعتنایی گفت یه کم غلظت خونت بالاست این آسپرین ها رو بخور اگه حامله شدی دیگه نخور.
یه بسته بیست تایی هم بیشتر نداد.
به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری واست سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش نمیرسن!!!
بهاری جون بلاخره حرفم درست در میاد اکه 4 ماه دیکه هم باردار شی سال دیگه این موقع نی نی یا نی نی هات (با این دارو ها اکثرا دوقلو درست میشه)دنیا میاند . اییییییییییشالاااااااه.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

رویا جون من کل بارداریم یک دونه هپارین زدم . هپارین تو ماههای اول مهمه . منم دو بار سقط داشتم و الان دو تا دوقلوی 11 ماهه دارم. من تو تایپیک مامانای دو قلو هم هستم سوالی داری در خدمتیم.

سلاممممممم

آزی جونم دکی فقط ماهانه به من یه بسته لتروزول داده.........همین
هاش ام جی و هاش سی جی هم حتی نداد
لتروزول هم برا من فقط در ماه یه فولی خوب ایجاد میکنه و یه متوسط که وقتی هاش سی جی برا ازاد شدنش نمیزنم همون یه فولی ازاد میشه
اما من به همون یه دونه هم راضی ام فقط دعا میکنم این بار سالم باشه
تو هم برام دعا کن گلم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بهاری جون دکتر حتما دیده اوضاعت خوبه بهت دارو زیاد نداده ولی اگه ببینه با یکی دو دوره درمان نتیجه نگرفتی داروهاتو زیاد میکنه مهم برای ما دارو های بعد از بارداریه نگران نباش و امیدت به خدا باشه منم برات دعا میکنم . دکتر معینی دکتر خوبیه فقط دارو هاشو سر خود کم یا زیاد نخور***

نیکادل من اینجام بعدا اگه خواستیم می تونیم مطالبی که دوست نداریم رو پاک کنیم