2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام

شکر خدا مژگان جون ........پس حله دیگه
انشاله به امید خدا این بار برداری سالمی و تجربه میکنی گلم

آزی
میترا
رویا
ترانه
و همه بچه های این تاپیک خوبین؟
امیدوارم هر جا هستین سالم باشین

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه

خدا رو شکر مژگان انشالله بارداری بعدیت به سلامت طی شه.
شرایط آزهایی که گفتی مثل آزهای من بود من هم ژنهام هیترو بودن و کمی کم کاری تروئید گفتن .
پردنیزولون و هپارین هم از شروع بارداری دادن....
انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بزاری.

خدای خوبم. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم

ممنونم دوستای گلم

میترا جووووونم نمیدونم چرا برای من گفتن از یه هفته قبل اقدام باید هپارین بزنم !!!!!!
حالا ایشاالله 2 ماه دیگه که برم دوز پردنیزولون رو کم کنن باز میپرسم

راستی تو هم پردنیزولون خوردی ؟ روزی چند تا ؟ به چه مدت ؟
برای تو عوارض خاصی داشت ؟
مژگان جون پردنیزولونو واسه چه ازمایشی بهت دادن؟ ...همونطور که میدونی این قرص 1 کورتونه که خب یه سری عوارض داره..اول از همه باید مصرف نمکتو کم کنی تا وزنت اضافه نشه....تجمع اب در بدن ادمو خیلی هم حساس میکنه درست مثل روزهای قبل از پریود...من چند ماهی میخوردم...هم وزنم اضافه شد و هم اعصاب برام نمونده بود.چون کسی از عوارضش بهم نگفته بود...ولی نگران نباش...وقتی دکتر تجویز میکنه حتما فایده اش بیشتر از عوارضشه ...توکل به خدا
سلام میبینم بحث پردونیزول گرمه.منم یه هفت هشت ماهی میخوردم فقط پف کرده بودم تا حدی که گونه هام برق میزد و وقتی یه مرور کمش کردم تا قطعش کردم بدون رژیم سه کیلو کم کردم که همه میگفتن بیشتر به نظر میاد کم کردی در عرض یک ماه.
عارضه دیگه ای نداشتم. البته اشتهامم زیاد میکرد. ولی دوستم میخورد حتا زمان بیشتری از من ولی وزنش زیاد نشده. دکترم میگفت برای بعضیا پف میاره.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باورت میشه دقیقا دو تا تعریف مختلف شنیدم یکی که خودم از دکتر پرسیدم میگفت یک سری انتی بادی های ضد تیروئید هست که به غده تیروئید حمله میکنه و در دوران بارداری هم ممکنه به جنین حمله کنه و سقط...یکی هم دوستم بعد از کلی تحقیق گفت که مربوط به سیستم ایمنی بدنه که بدن با هر ماده ی خارجی و بیگانه مبارزه میکنه و در نتیجه جنین را هم مثل سلول بیگانه میبینه و سقط.... من که دیگه از بس پرسیدم و فقط با حرکت سر دکتر ها مواجه شدم خسته ام...تو اگه تونستی از دکترت بپرس...امیدوارم این دفعه همه چیز به خوبی و خوشی پیش بره...با پیدا کردن مشکل نصفه بیشتر راهو رفتی...
سلام به همه

مژگان جان احتمالا برای محکم کاری هپارین زودتر شروع کردن من تو مریضهای ivf لاله که سقط هم داشتم دیده بودم هپارین چند وقت قبل عملشون براشون شروع میکردن.

نگران نباش عارضه خاصی نداره جز ی 9-10 ماه آمپول خوردن صبح و شب. به قول بچه های کلوپ هپارین نقره داغ میشی.... اما عرض چند ماه بهتر میشه تو طولانی مدت هم اثراتش میره.

من هم پردنیزولون سر بارداریم بعد خونریزی هفته 6 بهم داد تا اواسط حاملگی هم میخوردم..
من چون با حاملگیم میخوردم عارضه ای نمیتونم بگم داشت یا نه... فقط میدونستم برای جلوگیری از خونریزی گفته بود بخور... فکر کنم روزی 2 یا 3 بار میخوردم...

ولی خدا رو شکر عارضه خاصی تو خودم یا دخترم بابت این داروها ندیدم...

انشالله برای همه شما هم به خیر خوشی تموم شه

خدای خوبم. ممنون
مامان زهرا منم مشکل شما را دارم و بعد از انتقال جنین ها این اتفاق برام می افته و دل درد شدید زیر دلم احساس میکنم خیلی خیلی شدید

شما دلیلش را از دکتر نپرسیدی؟

این دل درد شدید حتما علتی داره؟