|
مشاهده متن کامل بحث +
1158665 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
من این چند وقت اثاث کشی داشتم و نتونستم از شماها خبری داشته باشم . یه مدت هم که سایت خراب بود. امروز که پست ها رو می خوندم خیلی خوشحال شدم. رویا جون واقعا برات خوشحال شدم. خدا خیلی دوستت داشته... مراقب خودت باش و در اولین فرصت از نینی ها با خبرمون کن.
مژگان جون منم دو تا از آزهای ژنتیکم مشکل داشت. PAI-1............heterozygot A1298C................heterozygot
من و تو مشکلمون عین همه!!! البته من پروتئین سی بالا هم دارم.
جواب آزهام رو نتونستم ببرم ابن سینا و بهم برا 11 مرداد وقت دادن که چون منتقل شدیم به شهرستان فکر نکنم بتونم برم ابن سینا. ولی آزهام رو دکتر صالحپور دید و اجازه بارداری داد و گفت همینکه حامله شدم باید شیاف سیگلوژیت و آمپول آندکسپارین رو شروع کنم به جای هپارین. بهم گفت خونم زیادی رقیقه و مویرگ ها فوری خونریزی می کنن.
جواب کاریوتایپمون هم خدا رو شکر سالم بود ولی من خیلی نگرانم خیلــــــــــــــــی...
ابن سینا برات مشاوره ژنتیک کرده ؟ بهت چی گفتن؟ ما میتونیم نینی دار بشیم؟
نانا جون میخوام اینجا بابت همه زحمتایی که اون روز بهت دادم ازت تشکر کنم خانومی خیلی لطف کردی برام از دکی معینی نوبت گرفتی و من و همراهی کردی خیلی گلییییییییییییییییی خیلی
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلامممممممممممممممممممم ... مهسا جونم من چون هنوز ازهام رو کامل ندادم برام مشاوره ژنتیک و ایمونولوژی انجام ندادن ..................... الان تقریبا اولین پریم بعد از دفع اخرین تیکه هستش ... دیگه هر موقع خودمون امادگیب داشته باشیم میتونیم بریم برای از ... برای من فقط ازهای سی دی مارکرها مونده .................. ترانه جونمم از خودت بگوو در چه حالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا عصر بیشتر نیستم قراره بریم اصفهان کاشکی زودتر بیای
سلام مژگان جون من دو تا سقط داشتم. بار اول با کلومفین باردار شدم که فردای روزی که آزم + شد افتادم به خونریزی ولی با استراحت تا آخر هفته 6 رسیدم اما تو سونو جنین رشد نکرده بود و ساک خالی بود و بتا هم پایین اومده بود که بعد یه هفته دفع شد. بار دوم هم که همون موعد پری خونریزی کردم و نفهمیدم حامله ام! ( فکر می کردم پری شدم) اما دیدم به پیاز و سیر حساس شدم و بعد خونریزی افتادم به لک بینی آز دادم و دیدم بتام 220 هه. اما با استراحت و هپارین کاری نشد کرد و بتام برگشت و تمام.
خیلی نگرانم چون من اصلا فرصت پیدا نمی کنم که بفهمم حامله ام تا اقدام درست رو انجام بدم . همینکه موعد پری میشه می افتم به خونریزی. از این بابت خیلی نگران میشم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شهره جون بله درسته من اشتباه نوشتم . منظورم همون آنوکساپارین یا همون سلکسانه!! هههههه