2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممم

آخی من هم دیدم پستها پاک شدن.... احتمالا دیتا بیس شون پر شده بوده اینجا رو هم ورداشتن....
صفحه اول الان شده بار اولی که من اومدم این کلوپ.... به مارال گفتن مشکل کروموزومی داره... و زهرا که وقت کمیسیون داره و نرفت.... خدا رو شکر مشکل ها حل شد.... رویا جون هم که دو تا نی نی داره... انشالله 9 ماهش رو به سلامتی طی میکنه میاد عکس دوقلوهاشو اینجا برامون میزاره:)))))))))))))))))))))

خدایا شکرت بالاخره تو این کلوپ هم شادی داره سراغ کاربراش میاد. انشالله مشکل مابقی بچه ها هم زودتر حل شه.

خدای خوبم. ممنون
سلام به همه دوستای گلم

نیکی جون جواب از مایش های خودم حاضر شده ولی از شوهرم شنبه اماده میشه

به احتمال زیاد بیست و پنجم اگه مرخصی بدن حتما میام
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام

رویا جون مبارکه ایشالا به سلامتی .راستی دکتر کی بود؟

زهرا5 جون کجایی خوبی دنبالت میگشتم دیدم بعضی موقع ها مییای.منم مثل تو 3باره پوچ شدم ایندفعه هم 4ماهگی کلیش کار نکرد تو باردار شدی پیش کی رفتی؟ داروهایی که ابن سینا گفت استفاده کردی؟
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام
واااای فکر کردم تاپیک سقط مکرر حذف شده اخه هر چی دنبالش گشتم نبود کلید سرچ هم که کار نمیکنه.
ترانه جون من خوبم پس فردا باید برم دکتر ببینم چی میگه ده روز پیش که بهم گفت دوقلو دارم گفت ده روز دیگه بیا ببینم سالمن یا نه دعا کن نی نی ها سالم باشن ..
فعلا هم مشکلی ندارم لکه بینی هم قطع شده .شما چیکار کردی ازمایشاتون رو دادین ؟ کی میری پیش پاکی؟