2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به دوستای خوبم. منم یه چند روز دیدم سایت مشکل داره داشتم غصه میخوردم ولی شکرخدا الان همه چیز روبراهه. مژگان و شهره جان ممنون. ان شالله عکس نی نی های شما را اینجا ببینیم. رویا بیا و از خودت خبر بذار. به امید خدا تا نه ماه دیگه که رویا نی نی هاش دنیا بیان همه بچه های این پست نی نی دار شدن. بچه ها به خودتون استرس راه ندید مطمئن باشید که جواب میگیرید. یه بار دیگه هم گفتم من بعد از سه بار سقط که حتی پاکروش هم تجویز هپارین و آسپرین کرده بود برای بار چهارم بدن حتی یک دارو خدا کمک کرد و بهارم دنیا اومد. امیدوارم به زودی خبر بارداری موفق همه را اینجا ببینیم. و از قدیمیها روزیتا و صنم که همیشه بیادشون هستم و همه دوستای جدید این پست.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام مریم جون ........نی نیهات چند هفته سقط میشد و چرا؟

رویا دیگه در اینجا رو تخته کرد و رفت کلوپ دوقلوهای نود
هههههههه
اشالله خودش و نی نیهاش سالم باشن و به سلامت زایمان کنه

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همگی
بهاری جون من هیچ وقت اینجا رو یادم نمیره چند بار هم اومدم اما تاپیک نبود .امیدوارم همگی خوب باشین و به زودی زود همه مامان بشین .منم باید دهم برم سونوی ان تی تا از سلامتشون مطمئن بشم گفتم که دکترم خیلی ترسوندم و گفت باید یه پرده ای بین جنین ها باشه که ندید گفت اگه نباشه معیوبند دعا کنین تو این سونو همه چیز نرمال باشه ...
نمیدونم چرا این استرس من تمومی نداره...
رویا جون عزیزم خیلی خوشحال شدم همیشه به یادت بودم واقعا خیلی سختی کشیدی امیدوارم اینبار این نی نی جغله برات بمونه و دلتو شاد کنه الان چند هفته ای عزیزم اون پرده که میگه چییه ول کن حرف دکی هارو بسپارش دست خدا همیشه این شعرو با خودت تکرار کن برای من خیلی تاثیر داشت و ارومم میبکرد

گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رویا جون عزیزم خیلی خوشحال شدم همیشه به یادت بودم واقعا خیلی سختی کشیدی امیدوارم اینبار این نی نی جغله برات بمونه و دلتو شاد کنه الان چند هفته ای عزیزم اون پرده که میگه چییه ول کن حرف دکی هارو بسپارش دست خدا همیشه این شعرو با خودت تکرار کن برای من خیلی تاثیر داشت و ارومم میبکرد

گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سوما جون چیکار میکنی با بچه داری نی نیت ارومه ؟ خیلی خوشحالم که به ارزوت رسیدی امیدوارم همه منتظرین نی نی هاشون بغل کن نزدیک ماه رمضانیم خدا به همه دلشکسته ها کمک کنه امینننننننننننن
رویا جون سلام نبینم نگرانی عزیزم کی بهت گفته که پرده بین نی نیهات باید باشه ؟
حتما جنینهات همسان هستن یعنی یک تخمک تقسیم شده و دوتا جنینن شدن بهشون جنین یک تخمکی میگن که اصولا هم از نظر ظاهری خیلی شبیه هم هستن و در اکثر موارد جنسیتشون هم یکی میشه و از اول هم داخل یک کیسه آب هستن و قادر به لمس همدیگه هستن و جای هیچ نگرانی نیست تازگیها همه متخصص استرس دادن شدن امیدوارم بسلامتی این چند ماه رو پشت سر بگذاری به امید اون روز میبوسمت
بهاری جان من همش تو فکرم که چکار کنم که بتونی از بیمه ات استفاده کنی بذار برم پیش مسئول آزمایشگاه و باهاش صحبت کنم ببینم چکار میشه کرد
سلااااااااااااام به همگی

نانا جون چطوری عزیزم؟وقتی پستت و دیدم خیلی خوشحال شدم...........بیشتر از این نمیخوام تو زحمت بندازمت بی خیال........یه کاریش میکنم
فوقش نمونه رو میفرستم آرژانتین

از خودت بگو تو چیکار کردی؟
پیش متخصص غدد رفتی؟چی بهت گفت؟

فرزندم
رویا جون منم دقیقا میخواستم حرفای نانا رو بهت بزنم ...........نگران نباش خانومی
تو اصلا باورت میشد یه دونه جنین که برات گذاشتن دو تا بشه؟
نی نیها رو بسپار دست خدا ..........خودش مواظبشونه

فرزندم
سلام به همه

رویاجان نانا راست میگه... احتمالا نی نی ها دو قل همسانن... چون اول هم گفتی فقط ی تخمک سالم داشتی منتقل کردن.
دکتره واسه خودش ی چیزی گفته..... اصلا به خودت استرس راه نده. دکتر من هم کلی از این استرسها بهم وارد میکرد.
همش تو دلم آشوب بود که خدایا این بچه چی قراره بشه...........
ماههای آخر گیر داده بود وزن نمیگیره به خاطر دیابتته احتمال داره خفه شه تکونهاش کم شده؟؟؟ بدو برو سونو قلب.......
امروز چقدر تکون خورده اله بله............

آخرش هم همش کشک بود وزنش هم با اون چیزی که اونها تو سونو میگفتن .5/ کیلویی فرق داشت...

دکترا خودشون منبع استرسند بعد به مریضها میگند استرس بدترین چیزه|||||||||||

خدای خوبم. ممنون