2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
سلام رو یا جون ان شا اللهبه حق همین روز عزیز نی نی هات سالم باشن وسالم بدنیا بیان

اره من جواب ازمایش هامو بردم پیش پاکروش گفت تخمک واسپرم هردوتون معیوبه

قند شوهرت بالای ................برو 15کیلو کم کن بعد بیا آزمایش بده اگه جوابشون خوب بود بعد اقدام کن

حالا دیگه به امید خدا هرچی میخوام رژیم بگیرم اراده ندارم میخوام برم ایروبیک شاید یه چند کیلوئی کم کنم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلااااام دوستای گلم...

من این چند وقت اثاث کشی داشتم و نتونستم از شماها خبری داشته باشم . یه مدت هم که سایت خراب بود.
امروز که پست ها رو می خوندم خیلی خوشحال شدم.
رویا جون واقعا برات خوشحال شدم.
خدا خیلی دوستت داشته...
مراقب خودت باش و در اولین فرصت از نینی ها با خبرمون کن.

مژگان جون منم دو تا از آزهای ژنتیکم مشکل داشت.
PAI-1............heterozygot
A1298C................heterozygot

من و تو مشکلمون عین همه!!!
البته من پروتئین سی بالا هم دارم.

جواب آزهام رو نتونستم ببرم ابن سینا و بهم برا 11 مرداد وقت دادن که چون منتقل شدیم به شهرستان فکر نکنم بتونم برم ابن سینا.
ولی آزهام رو دکتر صالحپور دید و اجازه بارداری داد و گفت همینکه حامله شدم باید شیاف سیگلوژیت و آمپول آندکسپارین رو شروع کنم به جای هپارین.
بهم گفت خونم زیادی رقیقه و مویرگ ها فوری خونریزی می کنن.

جواب کاریوتایپمون هم خدا رو شکر سالم بود ولی من خیلی نگرانم خیلــــــــــــــــی...

ابن سینا برات مشاوره ژنتیک کرده ؟ بهت چی گفتن؟
ما میتونیم نینی دار بشیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه دوستان خوبم

نانا جون میخوام اینجا بابت همه زحمتایی که اون روز بهت دادم ازت تشکر کنم خانومی خیلی لطف کردی برام از دکی معینی نوبت گرفتی و من و همراهی کردی خیلی گلییییییییییییییییی خیلی

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
چند تا سوال هم دارم لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه

1-هیسترو توی رویان چقدر هرینه داره؟
2-اگه صبح بستری شم کی مرخص میشم؟

3- این آزهایی که دکی برام نوشته چی هستن؟
fsh
t3
tu
tsh
hbsd
htvab
hcvab
cbc
fbc
vdac

و اینکه هزینه این آزها چقدر میشه؟

فرزندم
نانا جون من زنگ زدم 118 شماره آزمایشگاه بهار و گرفتم گفت حدودای کارگر میشه این همون ازمایشگاهه که شما میگفتی؟

میخوام اگه بشه براش بفرستم چون به خودم اینقدر مرخصی نمیدن که هم بیام روز 3 پری آز بدم هم تا روز 8-9 بمونم برا عمل

فرزندم
سلامممممممممممممممممممم ... مهسا جونم من چون هنوز ازهام رو کامل ندادم برام مشاوره ژنتیک و ایمونولوژی انجام ندادن ..................... الان تقریبا اولین پریم بعد از دفع اخرین تیکه هستش ... دیگه هر موقع خودمون امادگیب داشته باشیم میتونیم بریم برای از ... برای من فقط ازهای سی دی مارکرها مونده .................. ترانه جونمم از خودت بگوو در چه حالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا عصر بیشتر نیستم قراره بریم اصفهان کاشکی زودتر بیای
سلام
مژگان جون من دو تا سقط داشتم.
بار اول با کلومفین باردار شدم که فردای روزی که آزم + شد افتادم به خونریزی ولی با استراحت تا آخر هفته 6 رسیدم اما تو سونو جنین رشد نکرده بود و ساک خالی بود و بتا هم پایین اومده بود که بعد یه هفته دفع شد.
بار دوم هم که همون موعد پری خونریزی کردم و نفهمیدم حامله ام! ( فکر می کردم پری شدم) اما دیدم به پیاز و سیر حساس شدم و بعد خونریزی افتادم به لک بینی آز دادم و دیدم بتام 220 هه. اما با استراحت و هپارین کاری نشد کرد و بتام برگشت و تمام.

خیلی نگرانم چون من اصلا فرصت پیدا نمی کنم که بفهمم حامله ام تا اقدام درست رو انجام بدم . همینکه موعد پری میشه می افتم به خونریزی.
از این بابت خیلی نگران میشم.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شهره جون بله درسته من اشتباه نوشتم . منظورم همون آنوکساپارین یا همون سلکسانه!!
هههههه
شهره جان میبخشی دیر جوابت رو میدم. چون تاپیک رو همین امروز دیدم.

عزیزم 2تا سقط آخری من یکیش هفته 9 از رشد افتاده بود که هفته 12 فهمیدیم. یکیش هم هفته 8 به اندازه 6 هفته رشد کرده بود