|
مشاهده متن کامل بحث +
1158791 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
اونجا تیمی کار میکنن و هر دفعه یه دکتر میبینتت ............... پس چرا به ما میگن تاثیر چندانی تو سقطام نداره !!! من 5 تا سقط داشتم و 4 تای اولی بدون تشکیل قلب ....... این دفعه هپارین زدم و قلبشم تشکیل شد ولی نمیدونم چرا کند میزد و نموند ...................................................کاریوتایب دادیم و شکر خدا مشکلی نبوده .....................
هردکتری یه چیزی میگه بخدامن که گیج شدم دیگه ایندفعه هم باهزارامیدوارزومیکروکردم که اینطوری شد بخدافقط کارم شده گریه توی هفته چندسقط کردی مژگان جون؟چندماه بعدازسقط میشه اقدام کرد؟
هردکتری یه چیزی میگه بخدامن که گیج شدم دیگه ایندفعه هم باهزارامیدوارزومیکروکردم که اینطوری شد بخدافقط کارم شده گریه توی هفته چندسقط کردی مژگان جون؟چندماه بعدازسقط میشه اقدام کرد؟
4 تا سقط اولم که تو هفته 8 ... این یکی هم همین طور ولی خوب تا سقط شه و یه مدتم که بهش فرصت میدن خودش بیافته و اینا کلا 12 هفته طول میکشید برای من هر دفعه
متاسفم که دارین از صفحه اول این تاپیک پستاشو پاک می کنید .اگر می دونستید که چقدر این تاپیک سودمنده این کارو نمی کردید من درمان و راه نجاتمو از اینجا پیدا کردم .......................خواهش می کنم پاک نکنید
دو نفر می تونن این تاپیک رو پاک کنن ....1 موسس اون که رویاست ولی فکر نمیکنم او باشه یعنی مطمینم ....یکی هم رییس سایت
زهرا جون عزیزم این تاپیک بزرگترین دلگرمیه منه و من همیشه با خوندن پستهای شما دوستای گلم دلگرم شدم چرا باید من اینکار رو بکنم !!!!!!!!از طرفی هم دلیلی برای اینکه ریس سایت این کار رو بکنه وجود نداره من میرم یه نگاهی به صفحه ها میندازم اگه پستهای یک نفر پاک شده باشه که کار همون فرده اگر نه ممکنه کار ریس سایت باشه.