|
مشاهده متن کامل بحث +
1158654 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
رویا جونم تبریک واقعا تبریک از خوشحالی اشکام بند نمی یاد پس من از امروز 2 تا تسبیح افوض .را برای دوتا عزیزانت می خونم تا به دنیا میان ..حالا دلیل خونریزیت مشخص شد داشتن کوچولوها جاشونو محکم می کردن ای بلاها ملی جون التماس دعا اونم شدید .....برای داداشو زنداداش منم دعا کن تا خدا دامنشو.نو سبز کنه الی آمین شهره جون من در حاملگی 6 دو ماه قبل از اقدام به حاملگی این قرصو خوردم و در طول کوتاه حامگی هم استفاده می کردم ولی سر حاملگی پسرم فقط آسپرین و هپارین استفاده میکردم
از صنم خبر دارم که بازم حاملگیش پوچ بوده و جنین قلب نداشته ... براش دعا کنید
اکی جون کورتاژ سخت نیست توکل به خدا
بچه ها بازم خدا را دیدید پس همتون توکل محض کنید به خدا در اوج نا امیدی خود خدا میاد سراغتون
سلام رویا واقعا شوکه شدم با خوندن پستت. امیدوارم خدا خودت و نی نی هات را در پناه خودش سلامت نگه داره. پارسال من توی ماه شعبان باردار شدم و اولین روز ماه رمضان فهمیدم باردارم. راستش نذر کردم ماه شعبان سه روز اول و نیمه شعبان را روزه بگیرم و ان شالله میگیرم. تو هم حتما بسپارش بخدا و اگر این عقیده را داشته باشی مطمئن باش نتیجه میگری.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
اکی جان منم این بار هپارین زدم ... با اینکه خونریزی داشتم ولی ربطی به جنین نداشت ولی رفتم سونو قلبش کند میزد و هفته بعدش هم دیگه نزد ... اولین بارداریتونه اکی جون ؟؟
بله مژگان جون باتوجه به مشکل شوهرم گفتن اگه طبیعی بارداربشم احتمال سقط زیاده میکروانجام دادم که یه جنین گرفت هفته پیش ضربان قلب داشت دیروزرفتم سونو گفتن ضربان نداره البته جای دیگه رفتم سونوگفتن جنین نقص کروموزومی داره میخوام برم کلینیک سقط ابن سینا میدونی خوبه یانه؟
منم ابن سینا میرم ......... قبل از اینکه برام ازمایش بدن من باردار شدم و یه از اورژانسی ازم گرفتن که جهش ژنی دارم ............................ میشه بگی شوهرتون چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم شوهرم 5 در صد اسپرماش سالمه فقط ولی گفت تاثیر چندانی توی سقطام نداره !!!