2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
رویا جونم تبریک واقعا تبریک از خوشحالی اشکام بند نمی یاد
پس من از امروز 2 تا تسبیح افوض .را برای دوتا عزیزانت می خونم تا به دنیا میان ..حالا دلیل خونریزیت مشخص شد داشتن کوچولوها جاشونو محکم می کردن ای بلاها
ملی جون التماس دعا اونم شدید .....برای داداشو زنداداش منم دعا کن تا خدا دامنشو.نو سبز کنه الی آمین
شهره جون من در حاملگی 6 دو ماه قبل از اقدام به حاملگی این قرصو خوردم و در طول کوتاه حامگی هم استفاده می کردم ولی سر حاملگی پسرم فقط آسپرین و هپارین استفاده میکردم

از صنم خبر دارم که بازم حاملگیش پوچ بوده و جنین قلب نداشته ... براش دعا کنید

اکی جون کورتاژ سخت نیست توکل به خدا

بچه ها بازم خدا را دیدید پس همتون توکل محض کنید به خدا در اوج نا امیدی خود خدا میاد سراغتون
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام
رویا واقعا شوکه شدم با خوندن پستت. امیدوارم خدا خودت و نی نی هات را در پناه خودش سلامت نگه داره. پارسال من توی ماه شعبان باردار شدم و اولین روز ماه رمضان فهمیدم باردارم. راستش نذر کردم ماه شعبان سه روز اول و نیمه شعبان را روزه بگیرم و ان شالله میگیرم. تو هم حتما بسپارش بخدا و اگر این عقیده را داشته باشی مطمئن باش نتیجه میگری.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
زهرا جون پسرت خیلی شیطون بنظر میرسه .خدا واست حفظش کنه
سوما جان دخترت خیلی شیرینه.یه روزی بیایی خبر عروس شدنشو بهمون بدی.
خدایا دل صنم و بقیه بچه های اینجا رو نا امید نکن.

بله مژگان جون باتوجه به مشکل شوهرم گفتن اگه طبیعی بارداربشم احتمال سقط زیاده میکروانجام دادم که یه جنین گرفت هفته پیش ضربان قلب داشت دیروزرفتم سونو گفتن ضربان نداره البته جای دیگه رفتم سونوگفتن جنین نقص کروموزومی داره میخوام برم کلینیک سقط ابن سینا میدونی خوبه یانه؟
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد
منم ابن سینا میرم ......... قبل از اینکه برام ازمایش بدن من باردار شدم و یه از اورژانسی ازم گرفتن که جهش ژنی دارم ............................ میشه بگی شوهرتون چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم شوهرم 5 در صد اسپرماش سالمه فقط ولی گفت تاثیر چندانی توی سقطام نداره !!!
مژگان جون مشکل شوهرمنم همینه به من گفتن جنین مشکل کروموزومی داشته ازابن سیناراضی هستی پیش کدوم دکترمیری؟ازمایش ژنتیک دادی؟
مژگان جون مشکل شوهرمنم همینه به من گفتن جنین مشکل کروموزومی داشته ازابن سیناراضی هستی پیش کدوم دکترمیری؟ازمایش ژنتیک دادی؟