2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
سلام به همه
زهرا جان شما پردنیزول رو چند ما ه خوردی؟
باز خوش شانس بودی با 4 بار کورتاژ رحمت زود آمادگی حامله شدن رو داشته وآسیبی بهش وارد نشده.من که یک با رکورتاژ شدم میترسم بعد قطع قرص ها مثل دفعه های قبل زود حامله نشم. همه چیز دست خداست.
من که اگه باز واسم سقط پیش بیاد پاکروش آخرین دکتری خواهد بود که پیشش میرم.به نظرم دکتری که اینطوری با مریضاش برخورد میکنه ودر عرض 2 تا 3 دقیقه مریضشو وزیت میکنه پول خیلی براش مهمتره.من تجربه یه همچین دکتری رو داشتم.اون هم خیلی معروف بود.
نیکی جان میشه بگی اون 2 تایی که قلبش زده بود تا چند هفته رشد کرده بودند؟منظورم سن سونوگرافی؟

سلام خانمهای عزیزمن روهم توی جمع خودتون بپذیرید من دیروزفهمیدم که قلب جنینم توی هفته هفتم ازکارافتاده من با ای وی اف باردارشده بودم به نظرتون توی هفته هفت بایدکورتاژ بشم یاخودش سقط میشه؟
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همگی .
ممنون از اینکه یادم بودین
بچه ها امروز رفتم سونو هنوز باورم نمیشه و تو شوکم .....
میدونین که من سومین باری بود که میکرومیکردم دفعه ی اول بیست تا جنین داشتم که سه تاش خوب بود و برام انتقال دادن و منفی شد وبار دوم فقط دو تا تخمک داشتم که هر دو جنین شد و من خیلی ناراحت بودم میگفتم اوندفعه که اینهمه تخمک بود نشد اینبار که فقط دو تا اوندفعه هم نشد اینبار نه تا تخمک داشتم که هشت تاش جنین شد اما بعد از پی جی دی فقط یکیش سالم بود وقتی جنین شناس بهم گفت فقط یه جنین برای انتقال داری زدم زیر گریه کلی حالم گرفته شد با خودم میگفتم اینبار دیگه مطمئنا نمیشه اما خدا خواست بهم بگه اگه من بخوام هر کاری میتونم بکنم و این همه دو دو تاچهار تای ما همش کشکه .....
حالا بگین چی شد؟؟؟؟؟؟
من فقط یه تخمک انتقال دادم اما امروز دکتر سونو کردو گفت دو تا جنین در یک ساک با ضربان قلب منظم باورتون نمیشه نمیدونستم چی بگم حسابی شوکه بودم هنوزم تو شوکم .البته دکتر گفت چون توی یک ساکن احتمال اینکه مشکل داشته باشن هست باید ده روز دیگه دوباره بیای سونو تا ببینم سالمن یا نه البته من دیکه اصلا نگران نیستم و همه چیز رو سپردم به خودش ...من که فکر میکنم اینها همش معجزه ی خداست .......
بچه ها همه چیز رو بسپرین به خودش و توکلتون به خدا باشه مطمئن باشین هر چی که خودش بخواد همون میشه ....
وای رویاجون تبریک////////////

وقتی کامنتت رو خوندم مو رو بدنم سیخ شد.... من واسه قلب نی نی تو ی نذر گفته بودم... 2 برابر به جا میارمش..
مرسی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدای خوبم. ممنون
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدایاااااااااااااااا مصلحتت رو شکررررررررررررررر ... خدا جووونم نی نی های رویا رو براش سلامت نگه دار ....... خدایا تو رو به بزرگیت قسم ناامیدش نکن .......... خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ...............وای اشکام دراومددددددددددد ... خدایااااااااااااااااااااا
اکی جان چون کوچیکه احتمال اینکه خود به خود دفع بشه زیادهست. ولی چون بخاطر آی وی اف آمپولهای پروژسترون زدی تا جاش محکم بشه ممکنه به کورتاژ بکشه.فقط باید صبر داشته باشی.2 تا 3 هفته

رویا جان ...مدتها بود این بخش را دنبال میکردم ...ولی هیچ چیزی بهم انگیزه ثبت نام و ورود را نداده بود....فقط میتونم بگم از خوندن چیزی که گفتی بی نهایت خوشحال شدم...خوشحال....من پس فردا دارم میرم مکه و اگه خوشحالت میکنه باید بگم حتما به یادت خواهم بود...
ملی جون ممنونم انشالله زیارتت قبول باشه خیلی خیلی ازت التماس دعا دارم تو رو خدا دعا کن نی نی هام صحییح و سالم به دنیا بیان ..انشالله شما هم به زودی به ارزوی قلبیت برسی ...