2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
اونجا تیمی کار میکنن و هر دفعه یه دکتر میبینتت ............... پس چرا به ما میگن تاثیر چندانی تو سقطام نداره !!! من 5 تا سقط داشتم و 4 تای اولی بدون تشکیل قلب ....... این دفعه هپارین زدم و قلبشم تشکیل شد ولی نمیدونم چرا کند میزد و نموند ...................................................کاریوتایب دادیم و شکر خدا مشکلی نبوده .....................

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردکتری یه چیزی میگه بخدامن که گیج شدم دیگه ایندفعه هم باهزارامیدوارزومیکروکردم که اینطوری شد بخدافقط کارم شده گریه توی هفته چندسقط کردی مژگان جون؟چندماه بعدازسقط میشه اقدام کرد؟
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد
هردکتری یه چیزی میگه بخدامن که گیج شدم دیگه ایندفعه هم باهزارامیدوارزومیکروکردم که اینطوری شد بخدافقط کارم شده گریه توی هفته چندسقط کردی مژگان جون؟چندماه بعدازسقط میشه اقدام کرد؟
مژگان جون مشکل نازایی داشتیم بعد که شوهرم ازمایش داد دیدیم که مشکل واریکوسل داره دوبارعمل کردکه جواب ندادمجبورشدیم میکروکنیم
کی داره پستاشو پاک میکنه ...خواهشا اگر در مورد درمانهایی است که انجام دادین پاک نکنید چون ممکنه به درد دیگرا بخوره ......صفحه از 137 رسیده به 131
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
متاسفم که دارین از صفحه اول این تاپیک پستاشو پاک می کنید .اگر می دونستید که چقدر این تاپیک سودمنده این کارو نمی کردید من درمان و راه نجاتمو از اینجا پیدا کردم .......................خواهش می کنم پاک نکنید

دو نفر می تونن این تاپیک رو پاک کنن ....1 موسس اون که رویاست ولی فکر نمیکنم او باشه یعنی مطمینم ....یکی هم رییس سایت
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
زهرا جون عزیزم این تاپیک بزرگترین دلگرمیه منه و من همیشه با خوندن پستهای شما دوستای گلم دلگرم شدم چرا باید من اینکار رو بکنم !!!!!!!!از طرفی هم دلیلی برای اینکه ریس سایت این کار رو بکنه وجود نداره من میرم یه نگاهی به صفحه ها میندازم اگه پستهای یک نفر پاک شده باشه که کار همون فرده اگر نه ممکنه کار ریس سایت باشه.