|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستان عزیز. کسی شماره ای از دکتر زرنانی داره که بشه پیداشون کرد؟
من چند جا زنگ زدم جواب نگرفتم. الان میدونین کجا میشه تماس گرفت؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی اون سی دی هایی که نوشتم برات با 8تا از انعقادیه دیگه تو انتقال خون قیمت شد 100تومن.خیلی ارزون ...
سلام مامان ارنیکا عزیز نمیدونم این تایپیک مربوط به کی هست منم دوتا سقط داشتم و میخوام این آزمایشها رو انجام بدم اکثرا میگن باید ازمایشگاه ونک که اونم خیلی گرونه مرکز انتقال خون که گفتین معتبر هست و ایا بیمه تکمیلی قبول میکنه
سلام.دوستانی که درگیر سقط مکرر هستن و دکتر عارفی پزشکشون هست, اطلاع دارن ایشون به چه کسایی سرم ivig میدن و به چه کسایی سرم اینترا؟ منظورم اینه که اگر کدوم فاکتور ایمنی بالا باشه ایشون سرم ivig نسخه میکنن؟ لطفا اگر کسی جواب سوالمو بلده بهم بگه.ممنون