2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
سلام خانوما منم ۴ تا سقط داشتم چکار کنم بنطرتون مرکز مام خوبه برم؟؟

من بعداینکه دوتا انتقال منفی مرکز ابن سینا داشتم رفتم مرکز مام الان چهارروزه انتقال دادم وچهارماهه که میرم مرکز واقعا از کارشون دکتراشون راضی بودم بااینکه هزینه هاش یکم بالا بود ولی انصافا سنگ تموم میزارن

تنهاامیدم خداست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.دوستانی که درگیر سقط مکرر هستن و دکتر عارفی پزشکشون هست, اطلاع دارن ایشون به چه کسایی سرم ivig ...

سلام گلم شما تاحالا لنفوسیت تراپی کردی یا تست اپکا دادی؟

خدایا نی نی قشنگمو بهم ببخش

سلام بچه ها اينو واسه كسايي مينويسم كه مثل من يه زماني نااميد بودن من ميخواستم بگم كه منم سقط مكرر داشتم پنج تا سقط داشتم حامله راحت ميشدم ولى هفته هاى هشت و نه سقط ميشد بى دليل گاهي قلب تشكيل ميشد گاهى هم نميشد از هر درماني هم استفاده كردم هر ازمايشى هم كه بگين انجام دادم بهترين دكتراى رشت رو رفتم و همه بهم گفتن سقطت بى دليله ديگه بيخيال شدم يه مدت رفتم باشگاه و صبحا كه از خواب بيدار ميشدم مخلوط دو سين رو ميخوردم تا اينكه دوباره باردار شدم كاملا نا اميد بودم و حتى ناراحت چون انتظار نداشتم كه بچه بمونه تا اينكه صداى قلبش رو شنيدم بازم ميگفتم تا غربالگرى سقط ميشه موقع غربالگرى كه رسيد رفتم سنو ديدم كه موجود كوچولو داخل مانيتور ورجه وورجه ميكنه از خوشحالى گريه ميكردم بچه ها دخترم الان چهار ماهشه و من در كمال ناباورى و ناميدى و بدون هيچگونه درمان و دكتري به دنيا آوردمش در سن ٣٣ سالگى من از سن ٢٢ سالگى در گير سقط بودم ميخواستم بهتون بگم بعضي از سقطها دليلي ندارن نااميد نباشين الهي كه دامن همه كسايي كه مشكل بارورى و سقط دارن سبز بشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام دوستان. من یه تازه واردم میخواستم بپرسم دکتررقاعی چه روزایی مطب هستن چه ساعتی باتلفن نوبت میدن؟ ممنون میشم. دوتا دختردارم بچه سومم هشت هفته سقط شد چون قلب نداشت سه ماه بعددوباره باردارشدم دوازده هفته بچم ایست قلبی کردوسقط شدحدودیک هفته اس میخواستم ازهمین حالا برم زیرنظر یه دکترخوب نمیدونم کجابرم علت سقط هام چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان. من یه تازه واردم میخواستم بپرسم دکتررقاعی چه روزایی مطب هستن چه ساعتی باتلفن نوبت میدن؟ ...

سلام گلم دکتر رزاقی که ایران نیستن ولی از دکتر عارفی میتونی وقت بگیری  

بیا تاپیک از سقط مکرر تا پیگیری و درمان ،از بچه ها بپرسی کمکت میکنن

سلام خانمها عزیز تو رو خدا کمکم کنید من سابقه سقط ندارم ولی متاسفانه بیماری وابسته به جنس دارم برادرم عقب مونده است همه آزمایشهای ژنتیک دادیم ولی نتونستن ژن معیوب پیدا کنن دکتر ژنتیک فرزند پسر خطر میزنه من بچه اولم دختر سالمه خدارو شکر شما که این همه می‌رسد دکترای خوب بهم یه دکتر ای وی اف تعیین جنسیت معرفی کنید که کارش عالی باشه من بین بیمارستان صارم و مرکز مام موندم چون فقط هزینه یه بار و به زور جور کردم

دیگه به آخر خط رسیدم زندگی برام جهنم شده همسرم بچه میخواد تا الان 30میلیون پول آزمایش ژنتیک دادم و اگر طبیعی حامله بشم پسر بشه خدا نکرده باید برم سقط غیر قانونی انجام بدم و مطمئن هستم سقط بکنم خودم از جنین زودتر میمیرم چون دلشو ندارم تو رو خدا بهم بهترین دکتر معرفی کنید

من مرکز رویان نرفتم ولی یک بار سقط جنین داشتم که به خاطر انعقاد بود و الان تحت نظر دکتر اتقانی هستم. 

میخوای شما هم با دکتر اتقانی یک بار مشورت کن. توی سامانه ماوراطب من آنلاین باهاشون صحبت کردم. و الان دارم آزمایشاتی که گفتن رو انجام میدم تا بعد حضوری بتونم برم

سلام بچه ها اينو واسه كسايي مينويسم كه مثل من يه زماني نااميد بودن من ميخواستم بگم كه منم سقط مكرر د ...

خدا را هزار بار شکررر  عزیزم میشه بگید تو بارداریهای قبلی که سقط میشد دارو چی داشتید تو بارداری موفق آخر چی داشتید؟؟

من دم عیدی باردار شدم ،سقط مکررم ،دکتر شرکت رفته کانادا😞😞😞😞😞مشکل آپکا داشتم ،چیکار کنم🥺

منم بینار شرکتم اپکام پایینع داروهات چیه؟؟

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
خدا را هزار بار شکررر    عزیزم میشه بگید تو بارداریهای قبلی که سقط میشد دارو چی داشتید تو ...

تو باردارى قبل آسپرين ، سلكسان چهار هزار ، ويتامين دى ، فوليك ٥ ، پريناتال . باردارى موفق دكترم فقط فوليك اسيد داد و آسپرين  و به اصرار خودم سلكسان نوشت همين 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

خانم های سقط مکرر ببخشید میگم من سقط مکرر هستم الان باردارم دوباره دکتر گفته قلبش ایستاده ولی من علامت سقط ندارم یعنی لکه بینی و اینا ندارم الان به نظرتون چیکار کنم دکتر گفته یه هفته صبر کن به نظرتون امیدی هست 

سینه هام شل شده ولی احساس میکنم شکمم داره بزرگ میشه

من به دستان خدا خیره شدم و.....................