2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مامان ارنیکا عزیز نمیدونم این تایپیک مربوط به کی هست منم دوتا سقط داشتم و میخوام این آزمایشها ر ...

سلام منم مثل شما دوتا سقط داشتم البته فقط در حد مثبت شدن و علامتهایی مثل گرفتگی زیر شکم و کمردرد داشتن بود و چند روز عقب میزدم بعد پریود میشدم،همچین حالتی بود بارداریم،تا اینکه رفتم دکتر گفتم آزمایش تخصصی بنویسه برام،،عکس رنگی سالم بود ولی ازمایشم دوتا فاکتور سقط داشتم یکیش پایین بودن پروتئین s بود یکی دیگه رو الان دقیق نمیدونم ،بهم آ اس آ داد فولیک هم گفت بخورم ماه بعد اقدام کنم ...باردارشدم هم باید آمپول زیر جلدی بزنم به شکمم فک کنم تا موقع زایمان😬😬

شما هم حتما این چکاپ هارو برو که انشالا زودتربه نتیجه بسی🙏🙏😊

من دم عیدی باردار شدم ،سقط مکررم ،دکتر شرکت رفته کانادا😞😞😞😞😞مشکل آپکا داشتم ،چیکار کنم🥺

سلام خانمی که مشگل اپکا داشتین منم اپکام ۷شما درمانتون چیبود برا اپکا پایین لنفو کردین یا دارو مصرف کردین 

بچه ها هیچ کس اینجا زامان زودرس تو ماه 6 نداشته؟هیچ کس نمیتونه کمکم کنه؟

سلام دوست عزیز منم زایمان زودرس ۲۶هفته با سه سقط زیر شش هفته داشتم شما چیکار کردین بچه دارین الان مشگلتون چیبود 

سلام دوستان. منم ۳ تا سقط مکرر داشتم گروهی هست که راهنماییم کنن پیش چه دکتر برم؟چکار کنم واز کجا شرو ...

سلام گلم ،نی نی پلاس نصب کن بیا گروه از سقط مکرر تا بارداری موفق ،راهنماییت میکنن

سلام منم مثل شما دوتا سقط داشتم البته فقط در حد مثبت شدن و علامتهایی مثل گرفتگی زیر شکم و کمردرد داش ...

عزیزدلم شما باردارشدی به سلامتی؟

منم مشکلم مشابه شما حدودا۲۴سیکل میفهمم باردارم تا۳۰سیکل تمام علایم میره سینه هاافتاده خونریزی میکنم

چکارکنم

ازمایشات سقط سالم بود

دکتری هست توی اقدام بهم شیاف وانوکسا بده؟

شماچی مصرف کردید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من مرکز رویان نرفتم ولی یک بار سقط جنین داشتم که به خاطر انعقاد بود و الان تحت نظر دکتر اتقانی هستم. ...

عزیزم دکترخوبیه؟

میشه بهش اعتمادکرد؟

برات وقت گذاشت توی مجازی؟

اینقدردکتررفتم بی نتیجه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان من سقط داشتم و تو ازمایشم پروتیین cو هموسیستئینم بالاس،کسی ازینا سر در میاره؟

فکر کنم اینها مربوط به فاکتور انعقادی هست. یعنی بارداری بعدی به تشخیص پزشک بهت آسپرین یا انوکسا میده.

عزیزدلم شما باردارشدی به سلامتی؟ منم مشکلم مشابه شما حدودا۲۴سیکل میفهمم باردارم تا۳۰سیکل تمام علایم ...

سلام بله خداروشکر الان سه ماهمه،انوکسا میزنم و آسپرین میخورم،مشکل انعقادی خون داشتم