2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158781 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الیکا جون من که اصلا انگیزه ای برای زنده موندن ندارم دیگه...به قول شما هر کس که باردار میشه من دلم میگیره و میگم چه فرقی با اون دارم یعنی من اینقدر گناهکارم یا بقیه گناهشون از من کمتر بوده؟تمام اونایی که بعد از من ازدواج کردن الان بچه هاشون دو سه سالشونه یا تازه به دنیا اومدن. ای خدا خیلی داغونم خیلی دلتنگم...
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
سلام بچه ها ممنون از همدردیتون.چشمام ورم کرده انقدر دیشب گریه کردم.....باور کنین مث دیوونه ها تو خونه راه میرفتم و گریه میکردم................دلم سنگینه.....دیشب خیلی داغون بودم....از اینکه چرا من باید برا همه چیز جون بکنم....اما بقیه دوستا و فامیلا تو ماههای اول حامله میشن و بچه شون میمونه....خداروشکر بخاطر اونا.........حسودی نمیکنم و بدشون رو نمیخوام...اما خب............منم دلم میخاد.........
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
حسرت چیز بدیه......غم و داغ چیز بدیه.....مخصوصا برای شرایط روحی من.......بچه ها تو رو خدا دعا کنین حداقل از نظر روحی حالم خوب شه.......التماستون میکنم دعام کنین........
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جون منم دقیقا حال شما رو دارم.گاهی میگم نکنه خدا منو دوست نداره.همه جور فکری سراغم میاد.ماها فقط میتونیم حرف همدیگرو بفهمیم
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
آره نیلوفر آبی عزیز.هیچکس جز خودمون نمیدونه تو چه شرایطی گیر کردیم....هیچکس.....من از نظر روحی بهم ریختم....چکار کنم خودمو جمع و جور کنم؟کمکم کنید
دوستای عزیزم اینقدر خودتونو ناراحت نکنین منم سه هفته از سقطم گذشته ولی الان از نظر روحی خدا رو شکر خوبم. میدونین چرا ؟ هر وقت فکر میکنم این ممکنه یک امتحان از طرف خدا باشه که ببینه چقدر صبوریم دلم آروم میشه. اگه هممون به خدا توکل کنیم و بسپریم به خدا به آرامش می رسیم
مریمی جون برام دعا کن.دعا کن خدا دلم آروم کنه.دعا کن اعصابم برگرده.
من خانومهایی رو دیدم که به خاطر سرطان رحم، رحمشون برداشتن و الان تا آخر عمر نمیتونن بچه دار بشن. یا کسایی هم هستند که بچه های معلول و کم توان ذهنی بدنیا آوردند. من هر بار بعد از سقطم میگم شاید این یکی سالم نبود شاید خدا میخاد بهم بچه سالم بده