2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
نیلوفر ابی من اخری رو تو هفته 19 سقط کردم که با وجود سرکلاژ سقط شد سرکلاژ احتمال سقط رو فقط 50 درصد کمتر میکنه 100 از بین نمیبره منم انقباضات رحمم شروع شده بود و دهانه رحمم میخواسته باز بشه که با وجود نخهای سرکلاژ نشده بود ولی کیسه ابم از بین نخها از دهانه دحمم زده بود بیرون و اومده بود تو واژنم باوجود اینکه پاره نشده بود ولی دیگه بلبد سقط میشد الیکا جون نخهای سرکلاژ باعث شده بود چون نخها مانع شده بود دهانه رحم کامل باز بشه
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
بجه ها یادتون باشه اگه یه وقت سرکلاژ کردین حتما حتما حتما استراحت مطلق بکنید اصلا به حرف دکترتون گوش نکنید که میگن لازم نیست استراحت مطلق
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوستان گروه وایبری که پریسان جون زحمت کشیدن درست کردن خیلی خوبه بیایین خوشحال میشیم
بچه ها یکی از آشناهای دور ما 6 تا بچه سقز کرده بود بیشترش هم تو ماه 5 و 6 سقط شده بود اخرش رفت تو یه کلینیکی تو رشت هست البته اسمشو نمیدونم حالا قراره ادرس و اسمشو برام بفرسته رفت اونجا 9 ماه تمام بستریش کردن و تحت نظر همونجا موند و بچه اش به دنیا اومد و با بچه اش برگشت اونجا گفته بودن غذا خوردنم خیلی مهمه که ما اینجا غذاهای خاصی رو میدیم و کلا هم تحت نظر نگه میدارن
بچه ها خیلی دعام کنین.داغونم...امروز رفتم خونه دوستم فهمیدی بارداره..برای اون خوشحالم اما دلم ب حال خودم خیلی سوخت....که حسرت یه سونوگرافی موفق مونده رو دلم..........ببخشید اکه حالتون رو بد میکنم.اما................دلم خیلی سنگینه.............از اونجا که برگشتم تا خونه گریه کردم..............باید جلوی مردم ادای آدم های شاد رد در بیارم اما...............اون یکی دوستم بهم میگفت بچه بیار .......دلم خونه...........ومن باید ادای آدم هایی رو در بیارم که مثلا بچه نمی خوان....توشهر غریب گیر کردم با کلی غم و غصه...........
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جون ما همه مون با تمام وجود درکت میکنیم چون تک تک این مسایل رو تجربه کردیم و همه این غصه الانم تو دلمونه ولی چه میشه کرد با غیر از صبر چاره دیگه اس نداریم به خدا توکل کن
الان تو فک و فامیل آشناهای ما نزدیک 7 نفر باردار داریم منم یکی از اونا بودم از تیرماه شروع میشه یکی یکی بچه شون به دنیا میاد ولی من چی ؟؟؟
من الان تو شرایطی هستم که کلا دلبستگی به زندگیم به صفر رسیده اصلا از مرگ نمیترسم مرگم اگه بمیرم میرم بچه ها مو پیدا میکنم
سیما مشکلات اسی و تخمک هیچ دکتری نمیفهمه همشون ازمون خطا میرن جلو برا ما سقطیها باید کل داروها با دوز بالا رو بگیریم که ایمنی سرکوب و انعقادی حل بشه اگه بازم سقط شد و خوب تو هیسترو لاپارا رحم سالمه میرسیم به زنتیک تخمک یا جنین ....ّ.