2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گروه واتساپی بارداری بعد سقط مکرر  https://chat.whatsapp.com/I3pfrP4udCNCPXshBv6HQ5

میشه لینک گروه رو بذارین این منقضی شده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سلام دوستان عزیز. کسی شماره ای از دکتر زرنانی داره که بشه پیداشون کرد؟ 

من چند جا زنگ زدم جواب نگرفتم. الان میدونین کجا میشه تماس گرفت؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی اون سی دی هایی که نوشتم برات با 8تا از انعقادیه دیگه تو انتقال خون قیمت شد 100تومن.خیلی ارزون ...

سلام مامان ارنیکا عزیز نمیدونم این تایپیک مربوط به کی هست منم دوتا سقط داشتم و میخوام این آزمایشها رو انجام بدم اکثرا میگن باید ازمایشگاه ونک که اونم خیلی گرونه مرکز انتقال خون که گفتین معتبر هست و ایا بیمه تکمیلی قبول میکنه

سارا جان من تل گرام ندارم.گوشیم قدیمیه عزیزم من پردینازول روزی 2تا 5میلی تا 45 روز تو بارداری هم فقط ...

مامان آرنیکا میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ممنون میشم به راهنمایی نیاز دارم

سلام دوستان عزیز. کسی شماره ای از دکتر زرنانی داره که بشه پیداشون کرد؟  من چند جا زنگ زدم جواب ...

بیمارستان محب کوثر هستند .بخش ناباروری 

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
من بهمن ماه کلینیک نیکان رفتم پنج شنبه ها صب تا ظهر اونجاهستن

دوست عزیز منظورتون کلینیک بیمارستان نیکان؟

نوبت دهی شون چطوره؟ زود نوبت میدن؟

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
توروخدا میشه آزمایش سقط منو ببینید درمانش چیع

باید تستهای دیگه هم انجام بدید تا لوپوس مشخص بشه  بااین یه تست نمیشه گفت قطعا لوپوس دارید به خاطر چیزای دیگه ممکنه مثبت نشون داده باشه و درست نباشه

ولی اگه داشته باشید هم دارو بهتون میدن و ان شاءالله بارداری خوبی را میگذرونید

سلام.دوستانی که درگیر سقط مکرر هستن و دکتر عارفی پزشکشون هست, اطلاع دارن ایشون به چه کسایی سرم ivig میدن و به چه کسایی سرم اینترا؟ منظورم اینه که اگر کدوم فاکتور ایمنی بالا باشه ایشون سرم ivig نسخه میکنن؟ لطفا اگر کسی جواب سوالمو بلده بهم بگه.ممنون